Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 01.10.2021
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vel verdt besøket

Alt var topp, brukte ingen av spisestedene (annet enn is) så vet ikke hvordan de var. Men godt... les mer

Anmeldt 11. august 2021
884gineh
via mobile enheter
Ok, litt lite spennende for store (voksne) unger

Flott, ryddig og romslig park. Lite kø når vi var der. Mye kjekt som var stengt pga korona... les mer

Anmeldt 1 uke siden
tonem549
via mobile enheter
Les alle 886 anmeldelsene
  
Anmeldelser (886)
Filtrer anmeldelser
886 resultater
Vurdering fra reisende
383
314
138
34
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
383
314
138
34
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 886 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

En trivelig familiepark som passer best for barn under 10-11 år da det er få aktiviteter for de over som «river» litt. Vår er 8 år og hadde bra utvalg.
Fint og rent anlegg med stort sett bra smittevernstiltak.
Lange køer (stort sett 20-40 min, men også rundt 60 minutter på flere.) enkelte attraksjoner.
Ordinær mat som på alle andre parker.
Hyggelig betjening overalt.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var her 3 voksne og 5 barn , syns dette var en fin park og ungene vill gjerne tilbake , bra smittervern i parken

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi reiste sammen med en på 16 og en på 9 år. Vi hadde 2 fantastiske dager ved Hunderfossen. Vi opplevde ikke mer kø enn man strengt tatt kan forvente nå midt på sommeren. Appen fungerte slik at man kunne komme inn i en «prioritert kø». Vi sparte masse tid i køen på dette. Oppfatter ikke dette som å snike i køen i det hele tatt. Følte også at smittevern var så godt i varetatt som mulig var. Følte oss aldri utrygge her.

Det nye badelandet var helt herlig for både voksne og barn å kjøle seg ned i.

Eventyrslottet en helt magisk opplevelse -anbefales!! Forestillingen på kongsgården likeså.

Spisestedene i parken holder god kvalitet når det kommer til meny, service og renhold.

Hvis jeg skal pirke på noe, så er det at renholdet ved toalettene kunne vært noe bedre, og så angrer vi litt på at vi stilte oss i køen for 4d-kinoen. Det tok for lang tid i køen for en 15-minutters film.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Trond- M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fin park, men litt lite for 5 åringen som akkurat er under på høyden på mange aktiviteter. Ble mye diskusjoner der de eldste måtte droppe ting for å slippe sutring. Det endte med at far gikk med de to eldste på 12 og 8 år og mor med 5 åringen, noe som var helt greit. MEN, halve dagen vår gikk opp i KØ, alt fra 45 min til 1 time i kø på hver ting. Prinsesse slottet angret vi på at vi hadde brukt 1 time på å stå i kø, fine figurer men rotete fortelling om alt for mange eventyr og kort varighet. En stor skuff! Traktor kjøringen var køen forholdsvis liten,så her tenkte vi det gikk kjapt. Men NEI,disse kø snikerne som hadde booket tid på appen kom hele tiden og ble prioritert fremfor oss som hadde stått en time i kø. Burde i det minste vært annenhver gang fra den vanlige køen,men her kom tre familier rett inn på rekke og rad noe som gjorde meg forbanna! Så tips til alle som tenker besøke parken i sommer,for guds skyld last ned appen og book tid til aktiviteter!!! Hadde vi bare visst om dette hadde dagen blitt bedre.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, nluh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Burde komme frem at dette er for de små barna, samt at prisen pr pers bør ligge mye lavere sammenlignet med andre større og bedre parker. Passer barn fra 2 til 6 år.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, kenp971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser