Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin dag på Hunderfossen

Min ti år gamle sønn og jeg storkoste oss med en dag på Hunderfossen, for ham så er gokarten det... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Thomasaanerud
via mobile enheter
Veldig bra helg i parken!

Supre 2 dager i parken! Strålende vær og lite kø på attraksjonene. Klatreparken var veldig bra, og... les mer

Anmeldt 3 dager siden
KF605
via mobile enheter
Les alle 922 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 791,36
Mer informasjon
fra USD 791,36
Mer informasjon
fra USD 791,36
Mer informasjon
Anmeldelser (922)
Filtrer anmeldelser
922 resultater
Vurdering fra reisende
412
317
138
36
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
412
317
138
36
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 922 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi kosa oss hele dagen! Rafting var den aktiviteten som vi alle var enige var morsom og passet for oss alle. Ellers var både El tempo gigante(Berg og dalbane) og eventyrskipet veldig populære. Vi var besteforeldre på tur med 2 barnebarn. Vi hadde bestilt en dag, det ble litt for lite tid. Neste gang blir det 2 dager. Veldig fin park, anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Unni S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Har vært der andre året på rad med Covid-19, og må si de er flinke. De ansatte er hyggelige på tross av at mange av dem er unge og de har med små barn som har stått lenge i kø å gjøre med. Må si vi har kost oss masse.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, Sandra_kj92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Føltes trygt mtp smittevern. Mange gøyale aktiviteter for både store og små barn. Køene var til å leve med. Fin teaterforestilling midt på dagen. Gøyal 4D kino! Anbefaler taco om man skal spise middag i parken.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, emmalN3935XS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Skal du ta med deg dine utenlandske\internasjonale venner på tur i Norge, så anbefaler jeg Hunderfossen til de grader også må du dra med vennene dine inn i det mest norskeste slottet i Norge, nettopp eventyrslottet for å oppleve norske folkeeventyr.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Ole Chr T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Som overskriften sier, her er alle tivoli attraksjonene sponset av et eller annet brand. Parken bærer preg av å være bygget i litt hist og pist, det er ikke så mye å se på. Barnas gård er riktignok trivelig, akkurat som alle andre åpne gårder. Ps. At det står flere "vannpistoler" runder forbi på området er et utrolig dårlig påfunn av noen gutter. Det er ikke de guttene (voksne og små) som bruker vannpistolene sin skyld at de er ekstremt irriterende for dem som sitter opp attraksjoner og blir gjennomvåte (les: rundsnurr),det er de guttene som bestilte dem, de guttene skulle jeg gjerne vekket med hageslangen. Min anbefaling er å ikke dra hit, gå heller en tur i fjellet og besøk en gård i stede.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser