Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Super familiepark

Vi var der uken etter fellesferien og slapp kø ved attraksjonene. Alle som jobber der er hyggelige... les mer

Anmeldt i dag
Laavelivet
,
Sandefjord, Norge
via mobile enheter
120% fantastisk, mye moro og opplevelser for store og små

Familietur til Hunderfossen i August 2022. Da vi bestilte opphold på forhånd gledet vi oss og telte... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Smile F
,
Halden, Norge
via mobile enheter
Les alle 916 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 791,36
Mer informasjon
fra USD 791,36
Mer informasjon
fra USD 791,36
Mer informasjon
Anmeldelser (916)
Filtrer anmeldelser
916 resultater
Vurdering fra reisende
407
316
138
36
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
407
316
138
36
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 916 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Alt var topp, brukte ingen av spisestedene (annet enn is) så vet ikke hvordan de var. Men godt organisert ifht covid, masse moro og bra variasjon. Skulle bare ønske parken var åpen noe lenger. Gjerne til 19 eller 20

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 884gineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

En helt super familiepark. Stor og oversiktlig, hyggelig personale. Jeg synes heller ikke mat og suvenir prisene var helt avskrekkende heller

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, R7479IQalexanderl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

For en fin dag vi har hatt! Vi kom til åpningen kl 10, og fikk gå rett inn uten kø. Parken er ren, fin, romslig og vi har brukt minimalt med tid i kø. Hyggelig betjening alle plasser og vi såg ansatte som var ute og ryddet og vasket bord og benker hele tiden.
Parken har varierte attraksjoner og man finner noe for barn og voksne i alle aldre. Vi var der med to gutter på 3 og 5 år, som hadde litt ulike begrensninger, men vi fant alltid et godt alternativ dersom den ene ikke kunne bli med på noe.
Vi gleder oss allerede til neste gang! Takk for oss!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, carolinelj86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Rafting, eventyrslottet, traktorbanen og Il tempo ekstra gigante. Dette var alt jeg hadde å si om Hunderfossen Eventyrpark.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Campingturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Var så mye for både store og små barn å finne på, så 4 åringen var like sliten som 9 åringen, når parken stengte.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Majken L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser