Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Se gjennom høydepunkter
Hei jeg synes at Hunderfossen er den beste sted i hele Gudbrandsdalen og Lillehammer så vi gleder oss feire 40år i år

Hei vi synes at Hunderfossen vinterpark er den beste vinterparken i hele verden og nord for... les mer

Anmeldt 28. februar 2024
t0mre0d0rf
,
Sarpsborg kommune, Norge
Unik familiepark

Flott familiepark. Alt i alt veldig fornøyd, men teaterforestillingen var ikke på høyden. Kunne... les mer

Anmeldt 2. september 2023
Åshild L
Les alle 958 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra kr 10 764,43
Mer informasjon
fra kr 10 764,43
Mer informasjon
fra kr 10 764,43
Mer informasjon
Anmeldelser (958)
Filtrer anmeldelser
958 resultater
Vurdering fra reisende
436
325
141
37
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
436
325
141
37
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 958 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

En super dag for små og store 🤩 passet perfekt for våre barn på 7 og 9 år. Anbefaler 4D film om den lille prinsen og den nye berg og dalbanen Fyr og Flamme 😊 fantastisk flinke skuespillere på showet også 😊 en tipp topp dag!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, anitarosdahle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Det stod ingenting om at vi måtte forhåndsbestille billetter. Vi har kjørt i 3 timer, og var først i køen. Vi ble møtt av utrivilige ansatte, og måtte bare rise igjen. Men parkeringen måtte vi betale, selv om vi bare hadde stått der i 20 min.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, selin-l-m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med alt man kan gjøre der. Gutten på 2 år storkoser seg ☺️

Finnes mange ting å gjøre både for små og litt større barn ☺️

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 830maritt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Kjekt for barn og voksne, noko for alle aldersgrupper👍👍 God mat i salgsboder inne på området. Vi var ikkje i bade anlegget.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 729kariannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Veldig barnevennlig, romslig og fine rasteplasser og cafeer. Drar absolutt tilbake! Også fornøyd med tilhørende campingplass.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, penguin2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser