Åpen i dag: Stengt
Ventetid på mat drar ned.

Alt i alt, en helt fantastisk med en på 5 og ei på 2. alt bortsett fra leveringstid på pizza hos... les mer

Anmeldt 25. juli 2024
Håvar B
Flott for en familie!

Ryddig å fin park med noe for enhver. (To voksne og en på 7 og en på 15 år) En topp dag til tross... les mer

Anmeldt 24. juli 2024
Hilde G

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Første besøket til barna, de storkoste seg veldig. Det var veldig mye å gjøre for 3 åringen og kjekt at der var litt for hun på 10 mnd også.

Takk, 775maritab
Anmeldt 28. juli 2022

Jeg får starte med det positive først og det er at parken passer veldig fint for barn i 3-8 års alderen. Det var litt kø på attraksjonene, men det er vel å forvente midt i fellesferien.

Det som får dem til å stå til stryk i min bok er at vi ooplevde at ene barnet ble lagt inn på Lillehammer sykehus morgenen vi hadde bestilt billetter til parken veldig akutt. Når ting hadde roet seg utover dagen tok vi kontakt med parken og spurte om å få flyttet billettene til en annen dag så ungene kunne få oppleve parken senere i ferien når, men der var det ingen forståelse å hente og man måtte pent kjøpe seg nye billetter til full pris. Sykehus opphold kunne selvsagt dokumenteres. De gjemmer seg bak noen vilkår, men for en familiepark som har sin kundegruppe blant familier og barn er dette langt under forventet oppfølging og jeg vil fraråde folk å kjøpe billetter på forhånd siden man fort blir stående med billetter for 3-4000kr man ikke får brukt som man pent må kjøpe på nytt for å ikke skuffe ungene.

2  Takk, frankjQ502ME
GeirSondre, Informasjonssjef på Hunderfossen Eventyrpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Hei Frank!
Beklager virkelig så mye, men her har du ikke fått korrekt behandling av oss. Vi tilbyr deg å komme på nytt besøk til sommeren 2023, og vi dekker da tilsvarende antall billetter som du kjøpte i år. Send oss en e-post til troll@hunderfossen.no , så ordner vi det praktiske.

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk fin park for alle aldersgrupper. Trenger to dager skal man få sjekket ut det meste, da det ikke mangler på små detaljer rundt om kring.

Takk, jarleandr_f
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Favorittparken i Noege! Søte og blide ansatte, magisk park og veldig fornøyde barn og foreldre!
Godt med sitteplasser, mye spennende, og gode på å utvikle nye ting!
Har vært her hvert år fra jeg selv var liten og nå tar jeg med barna hvert år!

Takk, 687ninat
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Nye og spennende attraksjoner. God mat og drikke og hyggelig betjening 😊 Turen koster fortsatt en del.

Takk, Steffo B