Alt i alt, en helt fantastisk med en på 5 og ei på 2. alt bortsett fra leveringstid på pizza hos... les mer
Ryddig å fin park med noe for enhver. (To voksne og en på 7 og en på 15 år) En topp dag til tross... les mer
Mye moro for store og små. Perfekt med korte avstander for små føtter. Etter en fartfylt dag fant vi en perle av serveringssted med god mat - Lille Prinsen Taco. Her var det prefekt rolig stemning som får den mest stessende småbarnfamilie til å kunne nyte godt måltid i ro og fred. Takk for en fin dag.
Første besøket til barna, de storkoste seg veldig. Det var veldig mye å gjøre for 3 åringen og kjekt at der var litt for hun på 10 mnd også.
Jeg får starte med det positive først og det er at parken passer veldig fint for barn i 3-8 års alderen. Det var litt kø på attraksjonene, men det er vel å forvente midt i fellesferien.
Det som får dem til å stå til stryk i min bok er at vi ooplevde at ene barnet ble lagt inn på Lillehammer sykehus morgenen vi hadde bestilt billetter til parken veldig akutt. Når ting hadde roet seg utover dagen tok vi kontakt med parken og spurte om å få flyttet billettene til en annen dag så ungene kunne få oppleve parken senere i ferien når, men der var det ingen forståelse å hente og man måtte pent kjøpe seg nye billetter til full pris. Sykehus opphold kunne selvsagt dokumenteres. De gjemmer seg bak noen vilkår, men for en familiepark som har sin kundegruppe blant familier og barn er dette langt under forventet oppfølging og jeg vil fraråde folk å kjøpe billetter på forhånd siden man fort blir stående med billetter for 3-4000kr man ikke får brukt som man pent må kjøpe på nytt for å ikke skuffe ungene.
Hei Frank!
Beklager virkelig så mye, men her har du ikke fått korrekt behandling av oss. Vi tilbyr deg å komme på nytt besøk til sommeren 2023, og vi dekker da tilsvarende antall billetter som du kjøpte i år. Send oss en e-post til troll@hunderfossen.no , så ordner vi det praktiske.
Fantastisk fin park for alle aldersgrupper. Trenger to dager skal man få sjekket ut det meste, da det ikke mangler på små detaljer rundt om kring.
Favorittparken i Noege! Søte og blide ansatte, magisk park og veldig fornøyde barn og foreldre!
Godt med sitteplasser, mye spennende, og gode på å utvikle nye ting!
Har vært her hvert år fra jeg selv var liten og nå tar jeg med barna hvert år!
Nye og spennende attraksjoner. God mat og drikke og hyggelig betjening 😊 Turen koster fortsatt en del.