Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk spennende sted

Fantastisk sted med nydelige omgivelser og spennende bygninger. Ruslet rundt i mange timer. En... les mer

Anmeldt 18. desember 2022
Ingunn K
,
Eidsvoll, Norge
via mobile enheter
Veldig morsomt endelig å få besøkt dronning Sonjas barndomshjem.

Dette besøket var kun for å besøke dronning Sonjas barndomshjem som kun er åpent deler av året. Jeg... les mer

Anmeldt 14. oktober 2022
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Les alle 661 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 823,42
Mer informasjon
fra USD 823,42
Mer informasjon
Anmeldelser (661)
Filtrer anmeldelser
661 resultater
Vurdering fra reisende
392
211
47
11
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
392
211
47
11
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 661 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Et museum i særklasse, med bygninger fra mange epoker i Norsk historie. Maihaugen er et flott rekreasjonsområde, med stier og veier i et fantastisk miljø. Flotte utstillinger og en vandring i Norsk historie.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018
Google-oversetting

o

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Personlig synes jeg Maihaugen er ganske så oppskrytt og ikke så veldig spennende, men det er et veldig populært reisemål blant de utenlandske turistene. Man kan se på de gamle bygningene eller gå en tur i rolige omgivelser. Det er ikke så mye mer enn det.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Simsim7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Takk for at du besøkte Maihaugen! Det er alltid fint å få tilbakemeldinger av alle slag. På sommeren har Maihaugen et ganske stort utvalg av ulike aktiviteter og vandreteatere for alle aldersgrupper. Kanskje du vil like å delta på det neste gang? Ellers kan vi også anbefale julemarkedet som snart går av stablen. Der er det masse som foregår i museets regi i tillegg til at det er over 100 salgsboder der man kan handle julevarer,kaker og mat. Velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig park/ museum. Både inne og ute. Men en fin solværsdag er dette et flott sted å tilbringe noen timer. Mange flotte gamle bygninger og miljøer. Noen dyr. Særlig spennende er husene fra fra 30, 40, 50, 60, fram til 80(?) tallet. Veldig flott å se ting man husker på museum, fra nær fortid. Kudos for dette! Kult!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv672014, Sales-and marketing consultant på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Takk for at dere besøkte Maihaugen! Det er hyggelig å høre at dere koste dere her og fikk fram minner i 1900-talls samlingen vår i "Boligfeltet". Vi håper å se dere igjen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen oss på Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Det var helt utrolig fint der, med mange gamle bygninger og masse historie. Guiden vår var flink til å formidle og klarte å holde på oppmerksomheten til hele fhs-klassen gjennom hele opplegget, tommel opp! Kommer gjerne tilbake for å se mer.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, stineamu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv672014, Sales-and marketing consultant på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Takk for at dere besøkte Maihaugen. Det er hyggelig å høre at dere hadde en flott opplevelse og fikk mye ut av den guidede turen. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Det er trivelig på steder familien kan gjøre noe sammen samt oppleve og lære mye.
Flotte arrangementer igjennom dagen. Anbefaler alle å delta på tur med postmannen. Vi flyttet oss tiår mellom husgruppene og det var aktiviteter og skuespill ved hvert hus som ga oss gode opplevelser. Mye fint å se på og oppleve. Barna storkoste seg rundt i museet.
Absolutt verdt å oppleve.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Frohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Så hyggelig at dere hadde en fin dag på Maihaugen og at dere fik med dere vandreteateret "Brevet". Velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser