Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende historie

Et besøk på Maihaugen er både spennende, lærerikt og avslappende. Vel verdt å bruke noen timer her... les mer

Anmeldt 2. september 2019
kabakk
,
Gjøvik, Norge
via mobile enheter
Fin plass og se hvordan hus er bygget og utviklet seg

He kan en vandre rundt i flere timer og oppdag ny-gamle ting. Flott område i fint vær men noe regn... les mer

Anmeldt 7. august 2019
larsenbr
,
Sørum, Norge
Les alle 617 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 748,31
Mer informasjon
fra USD 748,31
Mer informasjon
fra USD 748,31
Mer informasjon
Anmeldelser (617)
Filtrer anmeldelser
617 resultater
Vurdering fra reisende
375
193
40
9
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
375
193
40
9
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 617 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Et besøk på Maihaugen er både spennende, lærerikt og avslappende. Vel verdt å bruke noen timer her. Anbefales både for voksne og barn.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, kabakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Takk for at dere besøkte Maihaugen. Det er alltid hyggelig å høre at våre gjester har kost seg, slappet av og også lært noe på sitt besøk. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen oss på Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

He kan en vandre rundt i flere timer og oppdag ny-gamle ting. Flott område i fint vær men noe regn er ikke farlig.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, larsenbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Takk for at dere besøkte Maihaugen. Så hyggelig å høre at dere hadde en fin dag. Hjertelig velkommen tilbake også ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi kom hit på en varm juli dag. Hyggelig å kunne gå inn i husene å titte. 4 åringen likte veldig godt vandre-teateret og sirkus filiokus. Flere steder man kunne sitte litt i skyggen og nyte en is eller bare kunne ta en pause. Vi fikk nok ikke sett alt men anbefaler å dra hit om man skal til Lillehammer.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siv672014, Salgs- og markedkonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019

Takk for at dere besøkte Maihaugen! Vi er glad for å høre at dere koste dere og at 4-åringen også fikk med seg vandreteater og Sirkus Filiokus. Det er mye å gjøre og se, så kanskje vi sees igjen ved en senere anledning? Med vennlig hilsen oss på Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

En dag med ekstremt varmt vær. Mye å se på,lese om og lære. Barna syns det var kjekt også. Bra at en får gå inn i husene og kikke. Kjekt med husene fra 30 tallet og oppover

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, janitarye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siv672014, Salgs og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019

Takk for at dere besøkte Maihaugen. Det er hyggelig å høre at alle i familien koste seg og fikk masse ut av besøket. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen oss på Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Gikk rundt å tittet i flere timer, da rakk vi ikke se alt en gang. Hadde med to barn (1,5 og 7 år) de likte veldig godt dyrene som var rundt på maihaugen.

Veldig morsomt med husene fra nyere tid også, 80 tallet vekket mangen minner.

Vi var ikke på forestillinger fordi det passet ikke når vi var i området.

Gøy med lekeplass for barna.

Minus til museet for super dyrt vann! 50kr flasken for 1/2 farris er et ran.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, iselinnnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Siv672014, Salgs- og markedskonsulent på Maihaugen Open-Air Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019

Takk for at dere besøkte Maihaugen! Det er hyggelig å høre at dere koste dere her og at både voksne og barn hadde en fin dag. 80-tallet kan nok sannelig bringe fram noen minner for noen og enhver ;) Vi skal videreformidle innspill på pris på vann. Håper å se dere ved en senere anledning! Med vennlig hilsen oss på Maihaugen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser