Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted for å oppleve norsk kunst!

Vi prøver å dra innom dette museet hver gang vi er i byen, og den aktuelle utstillingen er den... les mer

Anmeldt 15. juni 2020
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Fantastisk flott utstilling

Jeg og samboeren var innom på museet i helgen og det var en flott opplevelse. Du blir guidet... les mer

Anmeldt 20. januar 2020
RuneF991
,
Drammen, Norge
Les alle 63 anmeldelsene
  
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
31
26
5
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
26
5
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 63 anmeldelser
Anmeldt 15. juni 2020

Vi prøver å dra innom dette museet hver gang vi er i byen, og den aktuelle utstillingen er den beste vi har sett og vi syntes det var en god orientering om utstillingen vi fikk kl.13.30 den søndagen. Ved siden av utstillingens omfattende temaer - veldig omfangsrik presentasjon av norsk kunst - så syntes vi det var veldig morsomt i rom 18 hvor "vanlige" folk presenterte et kunstverk som de hadde et spesielt forhold til, historien om kunstverket sitt og deres tanker om kunst generelt. Vi har alltid en stor glede av besøke Lillehammer Art Museum.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veslemøy F, Markedskonsulent på Lillehammer Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse! Så gøy å høre at dere ofte legger turen innom kunstmuseet når dere er i Lillehammer. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Jeg og samboeren var innom på museet i helgen og det var en flott opplevelse. Du blir guidet igjennom utstillingen etter temaer og tid ved hjelp av nummerering og informasjon. Lærerikt og imponerende hvor mange av de store, norske kunstnerene som er representert. Absolutt verdt 135,-. Anbefales.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veslemøy F, markedskonsulent på Lillehammer Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Vi er stolte over hvor stor samling vi faktisk har til å være et relativt lite museum :) Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Rolig atmosfære og hyggelig og imøtekommende ansatte her. Fin kunst som man kan studere og se på lenge!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, stinebratteng1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Lillehammerkunstneren Marte Johnslien ble presantert med utstilling fra 7. Oktober, med åpning på nevnte dag. Som alltid, en flott og grundig presentasjon av kunstneren og hennes verker. Kunstverkene var , som ved tidligere utstillinger, svært vellykket plassert . En fin kunstopplevelse med kyndig guide, i norges fineste kunstmuseum. Det er tydelig at Lillehammers kunstinteresserte befolkning har forstått hvor priveligerte de er, for frammøtet var formidabelt.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, ottovl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Vi har årskort til kunstmuseum, så vi stikker innom ganske ofte og ser bare liten del av museum om gangen. Utrolig mye fint der. Og spesialutstillingene er alltid interessante. Må også nevne at de som har omvisningene der er proffe og forteller om maleriene på en interessant måte. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, TuulaR_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser