Lagre
Kommer gjerne en gang til

Fantastisk stort spenn i fremkomstmiddel. Flott gjennomgang av guide. Og alt var gratis!! Det... les mer

Anmeldt 16. august 2022
Håvard N
Spennende, kan anbefales!

Et interessant og spennende museum. Meget gjennomført, gode forklaringer underveis. Gøy å mimre... les mer

Anmeldt 6. august 2022
778trineh
Oslo, Norge

Anmeldt 9. juli 2019

En bortgjemt perle du bare bør besøke. Ligger ved Hunderfossen og er en gratis familiepark du vil trives i. Kjør gamlebussen "Bamse" og gå hele området rundt. Flott aktivitetssted for familier og alle andre. Kanskje det beste av alt. Inngang er gratis.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, fredrikunnar2018
Anmeldt 6. juli 2019

Vi kommer alltid hit når vi er på Lillehammer. Perfekt for familier med små barn. Rolig tempo, god plass, bilfritt, godt tilpasset med aktiviteter for barn både inne og ute. Om sommeren kan man kjøre med hest. Gratis alt sammen.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, FrkMT
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Kjekk og lærerik stad både for store og små. Flotte og informative utstillingar både ute og inne. Triveleg og hjelpsomt personale. Ute var det kjekke leike å halde på med for barn. Den gamle bussen tek ein med på ein guida tur på området. Alt dette, heilt gratis

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, ArneS82
Anmeldt 25. juni 2019

For en overraskelse. Kunne ikke forestille meg at dette skulle være så interessant! Men det var det. Et moderne museum innendørs men også utendørs og i andre bygninger var det interessante ting å se. Nevner gamle bygninger, betjent landhandel, smie hvor en smed sto å lagde ting som vi faktisk fikk!! Kjøretøyer i alle typer og størrelser. Og ikke minst etter vår smak tunnel byggingens historie hvor en guide viste oss rundt. En gammel buss kjørte oss rundt mellom de forskjellige attraksjoner, artig. Og ikke minst det er gratis adgang til museet. Anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, okf123
Anmeldt 14. oktober 2018

Jeg har vært her et par ganger, og sett det som er å se ute. Ikke så veldig spennende etter min mening. Kanskje er det mer spennende om man går inn eller er mer bilinteressert.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Simsim7