Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Stolpejakt

Ett flott sted, som er undervurdert.En må ikke bare like biler og maskiner for å gå dit.Var der på... les mer

Anmeldt 26. august 2021
torilb2014
,
Edinburgh, Storbritannia
via mobile enheter
Artig opplevelse!

Spennende og lærerikt👍🏻 anbefales for de som er bilinteressert og/ eller... les mer

Anmeldt 31. juli 2021
victoriahol
via mobile enheter
Les alle 116 anmeldelsene
  
Anmeldelser (116)
Filtrer anmeldelser
116 resultater
Vurdering fra reisende
77
32
7
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
32
7
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 116 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Egen kjøretøymuseum med personbiler, sykler & MC. Infotavler med historie pr kjøretøy
STOR uteutstilling av store maskiner(gravemaskiner, dumpere, pelemaskiner, snøfresere +++). Stort innendørs fjellsprengingsanlegg man går gjennom-KULT
Smie, hvor vi så på manuell produksjon av kjetting med gjerdelås til jernbaneoverganger
Mye moro for store og små- og helt GRATIS!
Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, igoro462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Der var overaskende fint å besøke vegmuseet. Flere ting å se, flere ting å lære om og fint for voksne og barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, LigiaFeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

I Norge skal du lete lenge etter et museum som både er gratis og vel verdt et besøk. Det er veimuseumet. Fine variasjoner i utdt, mye interessant å se og lære. Avdelinget med både kjøretøy og fjellspregning.

Virkelig vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi hadde en flott dag her. Fint uteområde å rusle rundt. Kommer gjerne tilbake. Og det var gratis å komme inn.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Snoopy-pus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Jeg besøkte museet for noen år siden og var da veldig imponert. Denne gangen begrenset jeg besøket til museumsbygningene. Siden sist har de fått et eget bygg for kjøretøyhistorisk museum som jeg syns var flott. Hovedbygget og utstillingene der, var imidlertid svært amputerte pga Covid-19-restriksjoner. Informasjonsfilmer og interaktiv informasjon var dessverre ute av funksjon som ledd i å redusere smittefare. Dette er jo forståelig, men jeg ser frem til mitt neste besøk der jeg vil bruke mange timer, og der opplevelsen ikke begrenses av smittevernsrestriksjoner.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser