Stolheis = kult

Utrolig kult å ta stolheisen opp og ned. Gav skikkelig sug i magen! Vi hadde en liten hund i veske... les mer

Anmeldt 1. august 2021
toneir_na
København, Danmark
Flott anlegg

Tok turen opp og ned på sykkel. Masse folk - med god korona avstand. Flott utsikt og anlegg, som... les mer

Anmeldt 10. juli 2020
NarvN
Inderøy, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

attraksjon, hvor ikke mye har endret seg siden OL i 1994. Rett nok arrangeres det både Worldcuo og Raw air her, men finner ikke noe atmosfære

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, larsj898
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Var en fin og litt utfordrende opplevelse å gå opp alle trappetrinnene med en liten hund, men helt klart verdt det når man kommer til toppen og ser utover landskapet med vannet som skinner blankt. Hit kommer vi til å dra igjen.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Pia B
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Kjempefin utsikt fra toppen.
Fin trening å gå eller løpe i trappene (936)
Det er gratis og du kan parkere nesten helt ved siden av anlegget.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, mortenn738
Anmeldt 21. mai 2018

Vi tok stolheisen opp og ned. Spektakulær utsikt over Lillehammer-området og selve bakken. Bra med parkering helt inntil bakken for dem som kjører opp. Ellers er det mulig å gå opp fra byen. Reagerte litt på at det koster penger for å bruke toalettet nederst i bakken. Artig å kunne gå trappa opp til OL-ilden.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, AndreasLeenderts
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng som kikket på hoppbakkene. En sprek opplevelse å gå all 936 trinnene opp. Fantastisk utsikt over Lillehammer og området rund. Kafe på toppen av anlegget. Masse flotte turmuligheter i området

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Pjenker