Utrolig kult å ta stolheisen opp og ned. Gav skikkelig sug i magen! Vi hadde en liten hund i veske... les mer
Tok turen opp og ned på sykkel. Masse folk - med god korona avstand. Flott utsikt og anlegg, som... les mer
Artig at trinnene var merket for hvert 100'nde trinn. tøff trassè oppover. anbefales ikke motsatt vei for knærne. Et lite minus at kafeen på toppen var stengt, men det er nok ikke nok brukere av den. Der i fra flotte tur områder inn til høyre mot Mesna elva. Manglet bar bra oppmyking for å komme rett på.
Var på besøk der en flott høstdag i september- 18. Tok oss tid til å gå alle 936 trinnene til toppen, og du verden for en utsikt vi ble belønnet med! Bare å anbefale!
Ikke så imponerende at man faktisk må betale parkeringsavgift der på en søndag ettermiddag. Stusselig.
Historisk anlegg fra tidenes beste OL 1994. Strålende utsikt over OL byen Lillehammer og fin opplevelse i både heisen opp og utsikten fra toppen av hoppbakken.
Kjekk stopp på hoppanlegget med ingen forventninger. Stolheis til toppen og flott utsikt. Kan også springe trappa om man vil ha litt trim. Barna syns det var veldig kjekt!
attraksjon, hvor ikke mye har endret seg siden OL i 1994. Rett nok arrangeres det både Worldcuo og Raw air her, men finner ikke noe atmosfære
Var en fin og litt utfordrende opplevelse å gå opp alle trappetrinnene med en liten hund, men helt klart verdt det når man kommer til toppen og ser utover landskapet med vannet som skinner blankt. Hit kommer vi til å dra igjen.