Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Stolheis = kult

Utrolig kult å ta stolheisen opp og ned. Gav skikkelig sug i magen! Vi hadde en liten hund i veske... les mer

Anmeldt 1. august 2021
toneir_na
,
Frederikssund, Danmark
via mobile enheter
Flott anlegg

Tok turen opp og ned på sykkel. Masse folk - med god korona avstand. Flott utsikt og anlegg, som... les mer

Anmeldt 10. juli 2020
NarvN
,
Inderøy, Norge
via mobile enheter
Les alle 325 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 816,73
Mer informasjon
fra USD 816,73
Mer informasjon
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
134
145
38
6
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
134
145
38
6
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 325 anmeldelser
Anmeldt 17. oktober 2018

Artig at trinnene var merket for hvert 100'nde trinn. tøff trassè oppover. anbefales ikke motsatt vei for knærne. Et lite minus at kafeen på toppen var stengt, men det er nok ikke nok brukere av den. Der i fra flotte tur områder inn til høyre mot Mesna elva. Manglet bar bra oppmyking for å komme rett på.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, cathrine_now
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

Var på besøk der en flott høstdag i september- 18. Tok oss tid til å gå alle 936 trinnene til toppen, og du verden for en utsikt vi ble belønnet med! Bare å anbefale!

Ikke så imponerende at man faktisk må betale parkeringsavgift der på en søndag ettermiddag. Stusselig.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Historisk anlegg fra tidenes beste OL 1994. Strålende utsikt over OL byen Lillehammer og fin opplevelse i både heisen opp og utsikten fra toppen av hoppbakken.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, GjermundK4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Kjekk stopp på hoppanlegget med ingen forventninger. Stolheis til toppen og flott utsikt. Kan også springe trappa om man vil ha litt trim. Barna syns det var veldig kjekt!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Siv Kristin J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

attraksjon, hvor ikke mye har endret seg siden OL i 1994. Rett nok arrangeres det både Worldcuo og Raw air her, men finner ikke noe atmosfære

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser