“God lokal mat”
Anmeldelse av Bakgården Bodega

Bakgården Bodega
Vurdert som nr. 25 av 96 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god og lokal mat og drikke til en rimelig pris. God tapasmix og bakgårdssalat. Hyggelig betjening og uteservering!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Lene S

Anmeldt 6. juli 2023

Fantastisk flott plass i bakgården av gågata i Lillehammer. Herlige rekesmørbrød. Koselig sted. Meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Tommy A
Anmeldt 1. april 2023

En skjult perle i bakgården av Lillehammer sentrum! Var der med fire kollegaer, vi spiste alle sammen tapes, drakk vin og øl. Minner om en hyggelig liten resturant i en koselig landsby i Sveits. Maten var så deilig, kanskje den beste aiolien jeg har spist i hele mitt liv. Trond, eier av bodegaen kom med gode tips til anbefalt drikke. Kvelden ble veldig vellykket takket bare god mat, hyggelige lokaler og flott vertskap. Mye mat for en billig penge, hit kommer jeg tilbake ved en senere anledning. Topp 2 spisested i Lillehammer vil jeg si 😊

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Linda F
Anmeldt 1. april 2023

Bakgården Bodega er et herlig tilskudd til Lillehammers kulinariske scene, med kvalitetsmat, strålende vertskap, og en hyggelig atmosfære. Jeg tror ikke det er noen spisesteder i Lillehammer der forutsetningene for en hyggelig kveld, er bedre enn akkurat her.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, akselnwe
Anmeldt 30. juli 2023

Dato for besøk: juli 2023

Reisende som så på Bakgården Bodega, så også på

Har du vært i Bakgården Bodega? Del dine erfaringer!