“Anbefales ikke ”
Anmeldelse av Hygge Lillehammer

Hygge Lillehammer
Vurdert som nr. 50 av 97 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Det er synd at slike hyggelige og flotte lokaler ikke greier å veie opp for dårlig service og kald mat. Vi måtte først vente lenge før servitøren kom, etter å ha fått bestilt drikke og mat måtte vi vente lenge på drikke og mye lengre på mat! Da drikken kom fikk vi beskjed om å sende drikken vår videre, vi ble ikke servert drikken skikkelig. Da maten kom var det flere som fikk feil, alle fikk i tillegg kald mat! Stedet har potensiale, men anbefaler ikke å besøke stedet per nå. Servitørene var i tillegg lite imøtekommende, de virket rett og slett sure!

Takk, tonjecarina

Anmeldt 12. desember 2023 via mobile enheter

Meny med veldig godt utvalg , der var det noe for alle.Spiste kyllingsnadder, med pommes og veldig god hjemmelaget bearnaise.Den var veldig god.1 spiste biffsnadder og 2 spiste pasta carbonara og alle var veldig fornøyde.Koselig betjening.Rent og pent.Kommer til å gå dit igjen.Hyggelig på HYGGE.👍🏻

Takk, torilb2014
Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Trivelig betjening lang vente tid på mat og sein rydding av bordet. Fine lokaler og masse folk. Maten var veldig bra når vi fikk den etterhvert

Takk, KjetilR98
Anmeldt 8. desember 2023

Ankom rundt 19:30 og ble tatt godt i mot ved døren. Bestillingen ble tatt raskt og det ble ytt god service av servitør. Etter at vi hadde fått drikke fikk vi høre av servitør om at maten straks skulle komme; - noe den ikke gjorde. Dette resulterte i at vi måtte si ifra etter 45 minutter med venting, - og vi måtte vente ytterligere 20 minutter før maten omsider kom. Maten var til dels lunket, men ellers ok. Sitter igjen med en delvis negativ opplevelse, og synes dette er synd.

Takk, christianeskaug
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Håpløs service! Fikk servert kald mat. Måte etterlyse desserten 2 ganger uten respons. Håpløst!. Slik skal det ikke være

Takk, cadillac1957

Reisende som så på Hygge Lillehammer, så også på

Har du vært i Hygge Lillehammer? Del dine erfaringer!