“autentisk thailandsk matopplevelse på Lillehammer.”
Anmeldelse av Aungs thai restaurant

Aungs thai restaurant
Vurdert som nr. 21 av 97 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 30. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde gleden av å besøke Restaurant Aung Thai på Lillehammer, og opplevelsen skuffet på ingen måte. Fra det øyeblikket vi trådte inn døren, ble vi møtt med varm gjestfrihet og en avslappet atmosfære. Servicen var god og personalet var oppmerksomme og vennlige. De veiledet oss gjennom valgene våre. God Mat med en perfekt balanse av smak og krydder. En autentisk thailandsk matopplevelse på Lillehammer.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Roberto M

Anmeldt 11. mars 2024

Veldig gode vegetar og veganer retter! Stekte nudler med tofu anbefales (vegetar). Rask servering og greie priser. Fint lite lokale med gode solforhold og spiseplasser ute. Hyggelig og serviceinnstilt servitør.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, tonje m
Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

En Thailandsk oase i Lillehammer med fantastisk mat hyggelig betjening og autentiske thairetter laget av kokken og eieren Aung selv🙏🏻

Dato for besøk: januar 2024
Takk, frida dimmur pa... S
Anmeldt 8. juli 2023

Deilig ny thai-restaurant nord i byen med koselig uteservering og sol hele dagen. Restauranten har også en stor gratis parkeringsplass.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Seaside44863987330
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Veldig smaksrik og god mat. Ikke de største porsjonene, men vi ble gode og mette etter forrett og hovedrett. Fine lokaler og svært trivelige servitører.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, AinaE-70

Reisende som så på Aungs thai restaurant, så også på

Har du vært i Aungs thai restaurant? Del dine erfaringer!