Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
6
22
20
12
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
22
20
12
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 67 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi har brukt denne campingen et par gonger før. Overnatting i campingvogn. Heilt grei camping, nært sentrum, Lilleputthammer/Hunderfossen og elles andre severdigheter i området. Campingen ber nok preg av å vere litt slitt, men vi opplever sanitæranlegget heilt greit, og ein grei leikeplass for barna. I tillegg er der også ei fin badevik nede ved vannet. Oppmerka plasser, ryddig oppstilling av campingvognene. Litt trangt nokre plasser, dersom det er fullt. Etter norsk standard er denne campingen heilt Ok, men ikkje svært bra. Gir derfor 3+.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GlaiJuli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Skuffende opplevelse etter å ha lest informasjon på hjemmesiden. «Nytt sanitær» Det er nytt, ja, men ikke spesielt godt gjennomtenkt. Bare familierom som skal fungere som toalett??? Dette skaper kø morgen og kveld da de som bare skal på do må vente på folk som dusjer, og når de da skal vaskes i verste rushtid blir det iallefall kø.
Ok lekeplass, men ikke tilpasset de minste barna...

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, siljefik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Hytte til 6 personer gjekk ikkje an å vere i på grunn av mugg lukt. Var der i 5 min, og hele familien hadde hodeverk etterpå. Hadde betalt, skulle få igjen penger, noe som viser seg å vere vanskelig då sjefen er på ferie...

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, _juliuspus2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Her er det snakk om kun å tjene penger.
Ingen ting er i orden på denne campingen som kunne vært en perle ved Mjøsa.
Plenene er ikke slått ,det som er igjen av hekker er igjen grodd av ugress ,å uslått.
Spillvann og toalett tømming er plassert rett i tryne ved dei første bobilplassene, på oss som takker ja til disse plassene ..i sol lukter og stanker det kloakk..å heller ikke så kos å sitte ute å se på tømmi g av toalett ,når du sitter ute å nyter frokosten din..
Skulle vært plassert bort fra bobilplassene.
Søppeltømmingen er bare i ett eneste rot..
Nei ,å eier svarer på kritikk med « at da trenger dere ikke komme hit mere ...
Blir bare trist og lei av å se sånt forfall.
Så her blir det ikke mange turene i framtiden.
Trist synes jeg dette er.
Skulle vært sparket driverne ,å andre skulle fått sjangsen,til å drive dette som kunne vært ei perle .

Dato for oppholdet: juni 2018
6  Takk, Heidi E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2018

Siste overnatting i bobil for denne gangen. Helt ok plass. Store fine bobiloppstilling plasser. Nær Mjøsa og ikke alt for langt til Lillehammer sentrum. Fine rene servicebygg , men jeg synes det er dyrt å betale 15 kroner for dusj når døgnprisen er over 300,- kroner.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser