Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 75
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Ringte på forhånd og fikk beskjed om at det var 1 tomannshytte ledig 1 natt samt prisen for denne (540,-), og booket denne. Kommer til resepsjonen og får plutselig beskjed om at det er 200,- i renholdstillegg. Fikk ikke gjøre dette selv for å unngå tillegg (du må selv ta av sengetøy og ta ut søppel før renhold). Kommer til hytta som på utsiden har masse spindelvev overalt og en meget sliten og liten terrasse. Innvendig er det møkk på veggene, spindelvev i tak og på lamper, og snora til den ene persiennen var vekk. Vi «vasket» oss selv litt inn. Sanitæranleggene har dusj og do i ett som presenteres som et familierom. Dette er håpløst dårlig luftet og det lukter klam bæsjelukt konstant. Når familier på flere personer dusjer i ett, er det kø for å ta seg en snartur på doen. Vi la merke til to renholdere som gikk inn på doene, og dette var så kjapt inn og ut at døra ikke engang fikk lukket seg. Anbefales ikke med mindre du har barn og stor trang til familierom etc. Ungdommene i resepsjonen var hyggelige!

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, tuvaiversen
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Skulle slå opp et telt på "teltplassen" det viste seg å være mer en grus/jorde med noen gresstusser på. Var så og si umulig å slå ned pluggene til teltet.

Fasilitetene var ikke mye å skryte av. Her var det veldig enkelt, alle deler bad og kun en vask/et stellerom.

Styr unna, ligger mange bedre alternativer i nærheten.

Takk, Martin B
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Fikk bestilt plass etter å ha snakket med betjening pr tlf. og henvist til nettsiden deres. Der var det kun mulighet å bestille plass for bobil, og når vi kom med vogn burde vi egentli ha en annen plass for å ha draget på vognen utover ifølge betjening. Vi måtte derfor skubbe vognen på plass for hånd.

Sanitæranlegg ble vasket en gang om dagen, og man måtte ha kort for å komme inn dit. Dette måtte man kjøpe ekstra (ikke depositum) om man ønsket flere.

Ellers er plassen godt utbygd med asfalterte plasser, vannkraner ved hver gate og badestrand til ungene.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, 78vegard_
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Kom hit på fredag fant oss en plass første natta men såg fort at det ble liten plass så vi ringte campingplassen og sa at det ville komme flere biler iløpet av dagen, han starter opp å måke flere plasser sånn at det er plass til å være sammen. Litt senere på kvelden kommer han innom og høre hvordan det går og vi sier at vi venter 3 biler til og da måker han enda mer så no er det kommet 12 biler og vi venter bare på nyttårsaften

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, abY5401KV
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi har brukt denne campingen et par gonger før. Overnatting i campingvogn. Heilt grei camping, nært sentrum, Lilleputthammer/Hunderfossen og elles andre severdigheter i området. Campingen ber nok preg av å vere litt slitt, men vi opplever sanitæranlegget heilt greit, og ein grei leikeplass for barna. I tillegg er der også ei fin badevik nede ved vannet. Oppmerka plasser, ryddig oppstilling av campingvognene. Litt trangt nokre plasser, dersom det er fullt. Etter norsk standard er denne campingen heilt Ok, men ikkje svært bra. Gir derfor 3+.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, GlaiJuli