Eieren av dette overnattingsstedet tok 820 NOK for et rom og frokost for to, mens nettsiden jeg brukte for å finne eiendommen hans sa at prisen var 585 NOK, 235 NOK i overpris (uetisk). (I dollar er det en overpris på 40 dollar, på et rom som skulle ha kostet 98 dollar for rom og frokost). Han påsto at han ikke hadde noen kontroll over nettsiden, og at prisen var gammel (villedende, misvisende). Før ankomst sendte jeg ham flere e-poster og nevnte prisen på nettstedet, og ringte til og med til ham fra USA for å bekrefte på forhånd, men han påsto at han aldri hadde forpliktet seg til prisen som var oppgitt på nettsiden (villedende, misvisende). Vi bodde der fordi vi ikke hadde noe fornuftig alternativt sted å bo, ettersom vi ankom seint om ettermiddagen til et overfylt turiststed. Rommet, badet og frokosten var enkle men akseptable. Jeg ber nettsiden der jeg fant overnattingsstedet hans om å fjerne det fra listen (P.S. Jeg fant overnattingsstedet hans på http://www.bedandbreakfasteuropa.com/)