Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikken helt fornøyd!”
Anmeldelse av Lysaker Gjestgiveri

Lysaker Gjestgiveri
Vurdert som nr. 36 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 4 - USD 35
Beskrivelse: «På Lysaker ønsker vi å være litt ”nedpå” vi vil lage solid god mat som er inspirert av årstider og råvaretilgang. Vi bruker leverandører som vi vet leverer god kvalitet og helst lokale råvarer» - Bjørn Hettervik (eier, kokk) Kafeen på sommeren er familievennlig med egen barnemeny. Det er godt bakverk, gode vafler, middagsretter, smørbrød og småretter. Lysaker Gjestgiveri er en sesongåpen kafé. Tar imot selskaper hele året Åpningstider 2017 8 April til 24 Juni og 26 August til 8 Oktober Lørdager kl 11- 17 Søndager kl 11- 18 Påsken skjærtorsdag til første påskedag (13.4-16.4). kl 11- 17 Sommersesongen 24 juni – 20 August Mandag til Lørdag 11- 17 Søndag 11- 18
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: «På Lysaker ønsker vi å være litt ”nedpå” vi vil lage solid god mat som er inspirert av årstider og råvaretilgang. Vi bruker leverandører som vi vet leverer god kvalitet og helst lokale råvarer» - Bjørn Hettervik (eier, kokk) Kafeen på sommeren er familievennlig med egen barnemeny. Det er godt bakverk, gode vafler, middagsretter, smørbrød og småretter. Lysaker Gjestgiveri er en sesongåpen kafé. Tar imot selskaper hele året Åpningstider 2017 8 April til 24 Juni og 26 August til 8 Oktober Lørdager kl 11- 17 Søndager kl 11- 18 Påsken skjærtorsdag til første påskedag (13.4-16.4). kl 11- 17 Sommersesongen 24 juni – 20 August Mandag til Lørdag 11- 17 Søndag 11- 18
Anmeldt 12. august 2020

I dag gikk jeg og min mor en times tur i deres flotte uteområdet og lengre innover i skogen hvor det var en sti hvor man kunne gå lengre opp om man ville.
Når klokken nærmet seg 12 begynte vi å bli sultne på lunch og kaffe.
Må si vi ble litt skuffet over utvalget dere hadde i forhold til tidligere .Ingen varm mat,kun en tørr og usmakelig foccacia med kylling ,kyllingsalat og pannekaker å velge mellom utennom kaker.Ingen sveler eller Vafler.Foccaciaen var tett og slett smakløs og dyr for å bare ha litt kylling og salat i..hadde vært godt med hjemmelaget alioli og bacon inni og kanskje en rekesmørbrød eller noe slikt eventuelt en suppe.
skjerp dere!
før har dere alltid hatt så mye god mat som jeg gledet meg til i dag..men,ble skuffet!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Camilla N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 27 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Dama i kassa gikk når vi kom.. kom tilbake etter noe venting. Lite å velge i av mat, men høstferie er vel ikke høysesong. Lite barnevennlig mat. Rundstykket var i beste fall fra i går, steinhardt og tørt, med vissen salat og gulost som var bløt og hard i kantene. Skinken var helt tørr. Wrapen gikk an å spise. Wienerbrødet var lunkent og nydelig!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, HegeK35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019

I dette gamle gjestgiveriet fra 1700 kan du nyte en super lunsj med kaffe eller annen drikke. Stedet har flott atmosfære og hyggelig service. Ligger i parkområdet rundt Norsk Veimuseum ved Hunderfossen. Ta gjerne en lefse med ekte Gudbrandsdals-ost. Husk en smørklatt under.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

God mat i stemningsfullt lokale. Store middagsporsjoner, deilig dessert med kaffe til, hjemmelaget. En hyggelig plass.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 935_shildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Helt midt på treet. Trivrlig plass, ok. Mat og utrolig trivelig betjening. Reint og ryddig. Grei meny til barn og voksne.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 970kristiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lysaker Gjestgiveri, så også på

 

Har du vært i Lysaker Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din