“Miserabelt ”
Anmeldelse av Lysaker Gjestgiveri

Lysaker Gjestgiveri
Vurdert som nr. 38 av 96 Restauranter i Lillehammer
Beskrivelse: «På Lysaker ønsker vi å være litt ”nedpå” vi vil lage solid god mat som er inspirert av årstider og råvaretilgang. Vi bruker leverandører som vi vet leverer god kvalitet og helst lokale råvarer» - Bjørn Hettervik (eier, kokk) Kafeen på sommeren er familievennlig med egen barnemeny. Det er godt bakverk, gode vafler, middagsretter, smørbrød og småretter. Lysaker Gjestgiveri er en sesongåpen kafé. Tar imot selskaper hele året Åpningstider 2017 8 April til 24 Juni og 26 August til 8 Oktober Lørdager kl 11- 17 Søndager kl 11- 18 Påsken skjærtorsdag til første påskedag (13.4-16.4). kl 11- 17 Sommersesongen 24 juni – 20 August Mandag til Lørdag 11- 17 Søndag 11- 18
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Fikk servert wrap som var så våt at det rant av den. Fikk en ny som også var fuktig, men gikk så vidt an å spise. Prøvde en oreo-kake, men den var smakløs og altfor fet. Sto fire forvirra jenter bak disken som løp i veien for hverandre og prøvde å gjøre noe. Anbefaler ikke å spise her.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Passenger37233199524

Anmeldt 15. juli 2021

Var her i 2020 og spiste en veldig god lunsj, og kom igjen nå i 2021, men nå er maten dårlig, kun kald mat i innpakket plast, og den var ikke engang fersk.
Aner ikke hva som har skjedd, men her går det ikke an å komme igjen

Veldig synd, da dette kunne vært en fin avrunding på en fin dag på Vegmusset som ligger rett ved siden av.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Magne B
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Elendig service, dårlig mat og dyrt! Styr unna! Dette ble en skuffelse for andre gang. Utrolig at de ikke klarer å smøre dagsfersk mat når de åpner kl 1200. Fikk klissvåte wraps fra dagen før.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Jet35593023342
Anmeldt 28. februar 2021 via mobile enheter

Koselig søndag med Afternoon tea🥰 anbefales. En vanlig og en laktosefri, begge fatene var like flotte. Mye smak og perfekt blanding av mat og kaker🤩

Dato for besøk: februar 2021
Takk, ToveGulbrandsen
Anmeldt 25. oktober 2020 via mobile enheter

Koselig sted etter besøk på vegmuseum 😃Hjemmebakte kaker og nydelig kaffe. Lunch og middagsretter 👌Åpent lørdag og søndag fra 12:00-16:00. Muligheter for lukket selskap andre dager ❤️

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, torillk2014

Reisende som så på Lysaker Gjestgiveri, så også på

Har du vært i Lysaker Gjestgiveri? Del dine erfaringer!