Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat!!!”
Anmeldelse av Bryggerikjelleren

Bryggerikjelleren
Vurdert som nr. 3 av 61 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Amerikansk, Brasiliansk, Europeisk, Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Med over 30års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel ølkjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker. Restauranten består av 3 saler og rommer 160 gjester med en stilfull bar i midten. Dette blir det perfekte møtepunktet for et bedre måltid med drikke i et voksent miljø. Det er lyddempet intimt og koselig i våre lokaler. Vår vinkjeller er godt assortert med 150 forskjellige viner fra hele verden og vi har et godt utvalg på glass. Bryggerikjelleren er også en GIN Bar med over 35 forskjellige typer Gin og 7 forskjellige type tonics.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat!
Knallgod Gin!god atmosfære.
Veldig bra service !!!!
Stilig lokale.
Anbefales på d sterkeste!!!!!!!!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sightsee16291904169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (440)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 441 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Dette var den beste mat opplevelsen vi har hatt på lenge. Fantastisk mat, fantastisk gin meny og beste service. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 384tommys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Absolutt å anbefale den beste biffen vi har spist og servicen var utmerket . Personalet var enestående høflig og flink. Hele restauranten var ryddig og ren.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Adventure65520704789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Ekstrem god steak, masse god sauce, utrolig hyggelige servitører og veldig hyggelig ætmosfære. I tillegg veldig fleksibel for å møte for behov. Anbefales på sterkeste.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, FarnazAr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Jeg hadde ikke tenkt å skrive flere anmeldelser, var liksom ferdig med den slags... Men denne restauranten kan jeg ikke la være å kommentere. Først må dere vite: Jeg er veldig glad i steak. Og jeg er veldig kresen. Har besøkt de beste steakhus rundt omkring, særlig i USA, og ikke minst i New York.
Her spiste jeg T-bone medium minus. Wow! For en overraskelse og opplevelse. Skal ikke prøve å fatte det i ord. Det var rett før jeg kalte kokken på teppet. Han er jo et steak-genie! Og alt som fulgte med vår superb. 100%. Også service og Ambiente. Dessert: Creme Brülee. Samme nivå. Hadde vi bare hatt en slik restaurant i Oslo!
Jeg vil påstå at Bryggerikjelleren er en reise fra Oslo verdt. Og så kan man kombinere turen med mange interessante opplevelser på Lillehammer. Kultur og natur.
Jeg skal tilbake hit ganske snart. Helt sikkert.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, MicWit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bryggerikjelleren, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Bryggerikjelleren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.