“Fantastisk betjening”

Bryggerikjelleren Restaurant & 1847 Brenneriet
Vurdert som nr. 3 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Amerikansk, Brasiliansk, Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Med over 30års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel ølkjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker. Restauranten består av 3 saler og rommer 160 gjester med en stilfull bar i midten. Dette blir det perfekte møtepunktet for et bedre måltid med drikke i et voksent miljø. Det er lyddempet intimt og koselig i våre lokaler. Vår vinkjeller er godt assortert med 150 forskjellige viner fra hele verden og vi har et godt utvalg på glass. Bryggerikjelleren er også en GIN Bar med over 35 forskjellige typer Gin og 7 forskjellige type tonics.
Anmeldt 29. mai 2023

Var her i forbindelse med et utdrikningslag. Vi hadde ikke bestilt bord, men servitørene greide allikevel å plassere oss ved et bord etter bare få minutter.

Servicen, behjelpeligheten og ikke minst maten var i en klasse for seg selv. Og vi gikk derifra med svært store smil.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Tainooz

Anmeldt 12. mars 2023

Restaurant Elv i Bryggerikjelleren må oppleves. Mange småretter blir servert av veldig hyggelige kelnere. Beregn minst 3 timer på besøket, men tiden flyr.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, hugbre
Anmeldt 11. februar 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære. Hyggelig betjening. Virkelig verdt et besøk eller flere. Vi kommer ihvertfall tilbake neste gang vi er i Lillehammer

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 230mariv
Anmeldt 20. november 2022

Til forrett spite vi spicy hvitløksreker, de var gode på smak, men kunne gjerne vært mer spicy. Til hovedrett spiste den ene fajitas og den andre indrefilet med urtebakte potetet og béarnaisesaus. Fajitasen var svært god, med god og sterk kryddersmak. Biffen var litt mye stekt, men god på smak. Béarneaise-sausen var litt tynn og smaksløs.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, lailao320
Anmeldt 10. september 2022 via mobile enheter

Veldig god biff og fantastisk irish til dessert. Veldig bra sørvis av en herlig servitør 🤩 Elsket maten, men det var veldig mye støy i lokalet og vanskelig å ha en god samtale med resten av selskapet. Derfor gikk vi til nabo’n; Nikkers og tok en aperitiff der.

Dato for besøk: september 2022
Takk, sivanitad

Reisende som så på Bryggerikjelleren Restaurant & 1847 Brenneriet, så også på

Har du vært i Bryggerikjelleren Restaurant & 1847 Brenneriet? Del dine erfaringer!