En fødselsdagsfeiring med forventninger om en vellykket aften. Bord for fire var forhåndsbestilt ,og vi ble mottatt på en meget hyggelig måte av hovmester(kvinne ). Alle startet med kamskjell som forrett. Disse var fint anrettet, korrekt stekt, men det manglet litt snert i tilbehøret. Retten fortonte seg litt smakløs. En flaske Chablis var et vellykket valg som følgesvenn. Som hovedrett valgte alle fire hjortemedaljong , og tre ulike krav til stekegrad, medium pluss, medium , medium rå. Her imponerte kjøkkenet med perfekt steking av alle ønsker!! Lange nebiolo var vårt vinvalg. Servitørene viste perfekt opptreden og kunnskap ved skjenking av vin, noe som vi ellers aldri har opplevd på andre restauranter i Lillehammer. Tilbehøret til retten kunne nok vært noe mere smakfullt, saus krydder etc. Men som sagt, kjøttet var perfekt. To av oss avsluttet med crem brullet . OK. Fire espresso m/avec. Espresso i alt for store kopper. Alt i alt en vellykket aften. Små justeringer vil gjøre opplevelsen maksimal. Et stort ankepunkt: Vinprisene er helt ute av proposjoner. Firedobling av innkjøpspris hører ingen steder hjemme. Hvorfor IKKe heller et kronepåslag, som en del andre etablissementer praktiserer!