“Julebord”
Anmeldelse av Salt & Pepper

Salt & Pepper
Vurdert som nr. 30 av 96 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Andre året på rad hockeylaget feirer julebord her. God mat og fine lokaler, perfekt til julebord om man ønsker å holde folka på en plass. Fin bar å gå inn til etter at man har spist. Ribba var ok og pinnekjøttet var veldig godt (kanskje litt salt for enkelte).

1  Takk, Andre_Kristiansen

Anmeldt 7. desember 2018

Hyggelig og fint restaurant . Bra vin utvalg og delikat a la karte menyer . Veldig bra kjøkkenet og ikke minst service .

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Dirk V
Anmeldt 16. oktober 2018

Hyggelig atmosfære, meget god service. Flott tilbredt mat som smakte herlig. Desserten var derimot ikke noe stort, opplevdes som ferdig produsert (ikke last på stedet). Anbefaler virkelig å spise her om du er gjest på hotellet, Lillehammer Hotel, i stedet for å spise bufè i større spisesal (ble ikke prøvd).

Takk, cathrine_now
Anmeldt 21. mai 2018

Lokalet er ganske anonymt, men med fin utsikt ut mot hotellets park. Ganske enkel meny. Våre kvinnelige servitører var både kunnskapsrike, oppmerksomme, faglig dyktige og meget imøtekommende. Men den mannlige befant seg i andre enden av skalaen, dessverre. Så til maten: Vi spiste oksefilet og hjortefilet. Alt var helt ok, og kjøttet var perfekt stekt, men den helt store matopplevelsen ble det likevel ikke.Til dessert spiste vi hhv grillet chevre og creme brûlée, og igjen var det ok, men kanskje hadde vi ønsket noe mer finesse. Stort pluss for gode vinanbefaliger og perfekt tempererte viner. Totalt en ganske blandet opplevelse som ikke helt stod i forhold til det forholdsvis høye prisnivået.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, mush26
Anmeldt 12. januar 2018

Her var vi 4 stykker som spiste, og samtlige fikk førsteklasses mat. Vi hadde forretter, hovedretter, og når det kom til dessert så var vi så Mette at vi ikke orket mer mat.
Maten var bare fantastisk, og topp service fra servitørene.
Takk for en flott opplevelse.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, torunnf813

Reisende som så på Salt & Pepper, så også på

Har du vært i Salt & Pepper? Del dine erfaringer!