“Best restaurant i Lillehammer”
Anmeldelse av Dinner 68

Dinner 68
Vurdert som nr. 10 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2020

Restauranten er fantastisk, best mat i Lillehammer. Vi prøvde alle andre restauranter Ll. Den ser ikke topp ut og inni men smakkopplevelse og servis ligger på topp. Anbefaler på det sterkeste!

Takk, 1979MaciejF

1923 av 146 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord timer i forveien. En vannvittig stressende servitør (her ble virkelig effektivitet tatt langt) møtte oss (til tross for reservasjonen) med at "ok, her kunne vi spise, men at det kunne gå en time+ før maten landet på bordet". Og la til "at vi måtte være oppmerksomme på at dette var en kinarestaurant" (noe man med bakgrunn i bordbestillingen skulle tro at vi hadde skjønt). Deretter og ut gikk det unna gitt (med unntak av at det var NOE ventetid på maten, men helt innafor). Servitøren (den samme) stod dog 2 cm over gulvet og tok imot bestillingen, og var på vei inn på kjøkkenet for å delegere halvveis i bestillingen vår. Vi var fristet til å fysisk holde han igjen, for det er noe med å bli hørt, sett og forstått på restaurant. Men maskineriet hans var i hvert fall effektivt. Derfra og ut var det passerende, og maten var god, men det forblir likevel litt spesielt med en servitør som står og tapdancer omkring deg mens du gjør forsøk på kommunikasjon. Han var helt ekstrem, men likevel greit hyggelig på sin egen kuriøse måte. Det var ingen store stygge feil å påpeke her - helt greit. Men kommer vi tilbake? Lite trolig, men kanskje dersom vi ønsker å vise frem service og effektivitet noe "litt utenom det vanlige" for nye puljefølgere.

Takk, qualitysupervisor
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

God service og kjempe god mat. Prøvde en rett anbefalt av kokken, and og scampi. Veldig fornøyd. Bør prøves.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, marionlX9430UI
Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og veldig hyggelig personale.
Jeg var overrasket over hvor god maten var.
Spiste vårruller og delux kylling med sezuan.
To av oss spiste tre retters.
De stekte bananene var nydelige.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Birgitte marie V
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Kjempegod Ba Bao Pot. Tok litt lang tid før vi fikk maten, men vi var 10 stk. Fritert mango med is til dessert, også veldig god.
Mye mat for pengene!

Dato for besøk: august 2019
Takk, ragnin2018

Reisende som så på Dinner 68, så også på

Har du vært i Dinner 68? Del dine erfaringer!