Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fryktelig arrogant servitør!”
Anmeldelse av Dinner 68

Dinner 68
Vurdert som nr. 13 av 60 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fryktelig arrogant servitør! Kom inn og spurte om de hadde ledig bord, fikk et frekt svar om at de ikke hadde ledig på uteserveringen, uten at vi hadde spurt om de hadde ledig der. Vi spurte om de hadde ledig bord, og etter å ha sagt det, bare gikk servitøren...

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 132 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Restauranten er fantastisk, best mat i Lillehammer. Vi prøvde alle andre restauranter Ll. Den ser ikke topp ut og inni men smakkopplevelse og servis ligger på topp. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 1979MaciejF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord timer i forveien. En vannvittig stressende servitør (her ble virkelig effektivitet tatt langt) møtte oss (til tross for reservasjonen) med at "ok, her kunne vi spise, men at det kunne gå en time+ før maten landet på bordet". Og la til "at vi måtte være oppmerksomme på at dette var en kinarestaurant" (noe man med bakgrunn i bordbestillingen skulle tro at vi hadde skjønt). Deretter og ut gikk det unna gitt (med unntak av at det var NOE ventetid på maten, men helt innafor). Servitøren (den samme) stod dog 2 cm over gulvet og tok imot bestillingen, og var på vei inn på kjøkkenet for å delegere halvveis i bestillingen vår. Vi var fristet til å fysisk holde han igjen, for det er noe med å bli hørt, sett og forstått på restaurant. Men maskineriet hans var i hvert fall effektivt. Derfra og ut var det passerende, og maten var god, men det forblir likevel litt spesielt med en servitør som står og tapdancer omkring deg mens du gjør forsøk på kommunikasjon. Han var helt ekstrem, men likevel greit hyggelig på sin egen kuriøse måte. Det var ingen store stygge feil å påpeke her - helt greit. Men kommer vi tilbake? Lite trolig, men kanskje dersom vi ønsker å vise frem service og effektivitet noe "litt utenom det vanlige" for nye puljefølgere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, qualitysupervisor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

God service og kjempe god mat. Prøvde en rett anbefalt av kokken, and og scampi. Veldig fornøyd. Bør prøves.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, marionlX9430UI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og veldig hyggelig personale.
Jeg var overrasket over hvor god maten var.
Spiste vårruller og delux kylling med sezuan.
To av oss spiste tre retters.
De stekte bananene var nydelige.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, BirgitteV_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dinner 68, så også på

 
 

Har du vært i Dinner 68? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din