Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt bortenfor gågata.”
Anmeldelse av Park Cafe'n

Park Cafe'n
Vurdert som nr. 12 av 60 Restauranter i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Litt bortenfor gågata. En perle i fint vær. Liten men god meny, godt drikke midt i parken. Bestill inne og maten kommer kjapt.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jost-o-travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 109 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

På en solfylt dag er dette et ypperlig sted å innta lunch, i praktfulle omgivelser. God mat og kald pils!!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig imøtekommende personale. De ordnet med bord omgående til tross for en litt travel periode. Et fint sted, som jeg anser både som dagligdags og litt fint. Alle passer inn. Bra konsept for å ha med barn med at bordene hadde papirduker som barna kunne tegne på med utleverte fargeblyanter. Bestilte fiskesuppe, Asia inspirert salat og pannekaker til minsten. Alt smakte veldig bra, men salaten toppet det hele. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, rettepetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig positivt overrasket. Vi spiste bare sandwich til lunsj, men alt var tydelig hjemmelaget og med gode råvarer + smaker. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Malin I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Vi hadde forhåndsbestilt mat til kl 18. Dette var ikke registrert ved ankomst og hovmester fikk påny skriftlig bestillingen kl 18. Det gikk over 1 TIME før mat ble servert. Det har jeg aldri opplevd i Park cafeen tidligere og er meget skuffet. Når maten endelig kom så var den bra. Dette oppveier ikke for dårlig service fra hovmester og daglig leder. Blir lenge til neste besøk. Og jeg vil si dessverre, for Parken har vært en av mine favoritt utesteder. Dette var en dårlig opplevelse!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kristenkR6698BD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Park Cafe'n, så også på

 

Har du vært i Park Cafe'n? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din