“Litt bortenfor gågata.”

Park Cafe'n
Vurdert som nr. 11 av 96 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: kr 842 - kr 3 720
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Litt bortenfor gågata. En perle i fint vær. Liten men god meny, godt drikke midt i parken. Bestill inne og maten kommer kjapt.

3  Takk, jost-o-travel

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

På en solfylt dag er dette et ypperlig sted å innta lunch, i praktfulle omgivelser. God mat og kald pils!!

2  Takk, OdBjB
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig imøtekommende personale. De ordnet med bord omgående til tross for en litt travel periode. Et fint sted, som jeg anser både som dagligdags og litt fint. Alle passer inn. Bra konsept for å ha med barn med at bordene hadde papirduker som barna kunne tegne på med utleverte fargeblyanter. Bestilte fiskesuppe, Asia inspirert salat og pannekaker til minsten. Alt smakte veldig bra, men salaten toppet det hele. Kommer gjerne igjen!

Takk, rettepetter
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig positivt overrasket. Vi spiste bare sandwich til lunsj, men alt var tydelig hjemmelaget og med gode råvarer + smaker. Anbefales!

Takk, Malin I
Anmeldt 23. juni 2020

Vi hadde forhåndsbestilt mat til kl 18. Dette var ikke registrert ved ankomst og hovmester fikk påny skriftlig bestillingen kl 18. Det gikk over 1 TIME før mat ble servert. Det har jeg aldri opplevd i Park cafeen tidligere og er meget skuffet. Når maten endelig kom så var den bra. Dette oppveier ikke for dårlig service fra hovmester og daglig leder. Blir lenge til neste besøk. Og jeg vil si dessverre, for Parken har vært en av mine favoritt utesteder. Dette var en dårlig opplevelse!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Spreking

Reisende som så på Park Cafe'n, så også på

Har du vært i Park Cafe'n? Del dine erfaringer!