Dette kommer dessverre i den lavere kategorien av restaurantanmeldelser. Cafe Toscana gå dessverre i fella der de skal servere både tyrkisk, italiensk og vanlig gatekjøkkenmat. Dessverre får det hele et preg av "gatekjøkken lappskaus". Nå skal det selvsagt legges til at vi forsøkte bare et par retter fra den "italienske" delen av menyen. Så det kan godt hende at den tyrkiske maten smakte godt, men vi har våre anelser om at det ikke er tilfelle.
For det første så ble følget enige om å gi 100 kr i driks til servitøren for hver gang han smilte under besøket. Det ble 0 i driks....
Vennlighet koster lite...
Maten var definitivt i kategorien elendig. Kylling med karri og pasta var en lappskaus av pasta, med ost oppå, og fire tørre kyllingbiter under. Alt var åpenbart varmet opp i ovn, eller micro. Det smakte akkurat like dårlig som det så ut - og høres ut. Heller ikke Toscanaburgeren var god. Burgeren var knusktørr, brødet halvstekt, og pommes frites`en var overøst med grillkrydder, halvstekt og dryppende av fett. Dette var ikke godt.
Sikkert et greit pizzasted, men da får de holde seg til pizza.