Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uspiselig”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 51 av 60 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kan ikke anbefale hverken tyrkiske eller italienske eller thai-forretter her.. Kjøkkenet klarer ikke levere noe spiselig og utepersonalet bare surrer. Fælt sted.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, trudes2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (225)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 225 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Vi ankom restauranten og fant et bord. Etter en tid bestilte vi maten. Ca en time senere etterlyste vi denne maten og de visste ikke engang at vi hadde bestilt. Vi betalte for drikke og takket høflig nei til at de nå skulle lage det vi hadde bestilt. Fullstendig kaotisk sted der det bør stilles spørsmål til avstandsregler og rengjøring i disse Corona tider

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Paradise236229
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna.
Dårlig mat og dårlig service. Vi prøvde pizza, calzone og pasta. Det var masseprodusert og ikke gjennomstekt. Kan umulig være noe kompetanse på kjøkkenet!

Aldri igjen :(

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Norrast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Satte oss ned på uteserveringen for en matbit. Ikke de helt store forventningene, men tenkte å gi et forsøk. Biff til far, nachos til samboer og carbonara til kresen datter. Det er sjelden jeg opplever skikkelig god biff, men her fikk jeg trolig min beste biffopplevelse noensinne. Himmelsk. At min kresne datter tømmer hele skålen med carbonara er helt nytt. Nachos var helt ok, men savner litt mex-smak.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, hammerisogn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020

Vi finner et bord i restauranten. Kelner spør om vi er klare til å bestille, vi svarer at vi ønsker litt mer tid. Når vi er har bestemt oss er vedkommende mer opptatt av å snakke høylytt i telefon. (Privat) vi velger å gå bort til disken å bestille av en annen som står å henger. Maten kommer etter kort tid. Maten samsvarer absolutt IKKE med beskrivelsen i menyen. Nachos som er toppen med pastasaus. Gorgonzola pasta uten gorgonzola. Vi forklarer at vi ikke ønsker å betale for maten. Da den ikke står til forventningene, da blir vi møtt med hersketeknikker og sinne.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 400marik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 
Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din