“STYR UNNA!”

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 55 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 16. august 2020

Som flere skriver, elendig hygiene. Virker som de ønsker å smitte gjestene med korona ol. om mulig. Vasker ikke bordene, ble sur når vi ba om bordvask. Kelnere sitter å trykker på mobil hele tiden (umulig å få kontakt). Jeg har aldri hatt kelnere så langt oppi ansiktet mitt på restaurantbesøk før. Opplevde at folk kom og forlot restauranten fordi ingen kom å tok opp bestilling. Den ene kelneren Trykket inn snusen i overleppa, trykket videre på telefonen før de han gikk rundt og serverte uten å ha vaska hendene (er det mulig?). Som også flere skriver, veldig sure og virker som de virkelig ikke ønsker å være der. Aldri opplevd lignende. Skulle ønske jeg sjekket TripAdvisor før jeg besøkte dette stedet! Hadde aldri gått dit om jeg hadde lest her først.

Takk, Mona S

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Dårlig mat, ekstremt sure og lite hyggelig betjening. Virker som alle ansatte hater å være der, både i væremåte og på kjøkkenet.

Takk, 250runeh
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

En liten hamburger med to løkringer og litt pommesfrites til 279,-.
Hamburgeren, som skal være hjemmelaget, smakte ikke noen ting. Styr unna!!

Takk, FamHaaland
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

God mat men elendige på hygiene med hensyn til koronasituasjonen. Servitøren tok fingrene oppi brukte glass mens han ryddet bordene og leverte oss menyer uten å vaske hendene. Betalingsterminal bar han oppå rene tallerkner da han dekker bordet. I

Takk, 634mereter
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Et helt ok måltid, men ikke bra at personalet ryddet bordet før alle var ferdig å spise. Virket som personalet var veldig stresset med å få ut gjester og nye inn!

1  Takk, vegardlitangen

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

Lillehammer, Oppland

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!