Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service!”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 52 av 61 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Lite hyggelige servitører, ble sure når vi spurte om barnespaghetti uten kjøtt. De glemte og lage min Carbonara, å når de først kom ut med den, serverte de den til feil bord. Den ble stående på feil bord i 10min, før de andre sa ifra at de ikke hadde bestillt dette. Servitøren kom og bare flyttet min mat fra de og prøvde å gi den til meg. Jeg ba dem pent om og gå å lage en ny rett. Da ble de bare sure. Kan IKKE anbefal å gå hit. Resten av følget mitt var ferdig å spise før min mat kom.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Stay63663869724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (242)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 242 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Elendig mat- og maten så trist ut, lite innbydende. Ingen smil fra personalet, alle virket sure og likegyldig. Stedet anbefales ikke!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, cathrine158
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Opplevelsen svarte slett ikke til restaurantens egen beskrivelse av seg selv. Spiste en «kjedelig» burger som hadde smakt bedre på bensinstasjon. Det ble ikke satt fram ketchup før vi spurte om det. Servitørene virket likegyldig. Sorry, men kan ikke anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tores812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Pasta Carbonara og Pizza Lillehammer spesial. Pizzaen kom etter en stund, men ca. 10 minutter før carbonaraen. Ingen servietter, salt og pepper eller bestikk til før vi ba om det. Servitøren spurte etterhvert hva jeg hadde bestilt og da kom retten etter 4-5 min. Carbonaraen plasket i masse fløtesaus sammen med fettbiter som skulle ligne på bacon, smakløst og ganske kjedelig (ekte italiensk carbonara lages uten fløte).. En servitør i 50-åra gikk rundt uten å møte blikket til kundene, mumlet når han snakket og han oppførte seg godt vant, føltes som han ville ha folk fort inn og fort ut, vi følte oss ikke veldig velkommen. Drar aldri tilbake, en ordentlig bomtur… Rett på do etterpå også :(

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tuvaiversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Greit, men ikke noe mer. Det vanlige på menyen i likhet med andre restauranter som har italienskklingende navn. Litt uerfarne servitører, men det settes på kontoen for under opplæring

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 
Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.