“Helt ok”

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 54 av 97 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 7. februar 2024 via mobile enheter

Ikke noe spesielt god mat. Veldig overpriset. Var heller ikke så fint lokalet men betjeningen var ganske greie. Så drar nok ikke hit igjen dessverre.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Frida H

Anmeldt 21. oktober 2023

God mat som kom raskt til bordet. Vi spiste en vegetar tortellini og en tyrkisk vegetar og var veldig fornøyde!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Departure09843705149
Anmeldt 22. august 2023

Vi satt ute i gågata og bestilte hhv en kebabtallerken og en tortellini.
Hyggelig å sitte ute og fint vær var det. Uten at det betyr noe for selve maten, så kunne serveringspersonalet med fordel ha stelt seg litt før de kommer på jobb. Nå ja, kebabtallerken med pommes frites fikk terningkast 2. Chipsen var ok, men resten var sørgelig. Velg noe annet dersom du setter deg ned på Cafe Toscana.
Min kollega kjøpte tortellini. Med litt godvilje får den terningkast 3.
Mulig man bør holde seg til pizza når man besøker stedet…

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Edmund-travelle
Anmeldt 13. august 2023 via mobile enheter

Lever ikke opp til navnet og er ikke Italiensk. Hadde ikke italiensk øl, ikke parmesan, pizzadeigen er amerikansk og ikke ordentlig italiensk pizza.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Bjørn B
Anmeldt 4. august 2023 via mobile enheter

Ikke akkurat sprudlende personale. Helt grei pizza. Pastaen var krise hos 3/3. Grei pris heldigvis. Fins nok bedre plasser i Lillehammer..

Dato for besøk: august 2023
Takk, magnusBe85

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

Lillehammer, Oppland

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!