Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye å velge mellom på menyen, god hverdagsmat, Store porsjoner, grei pris”

Stasjonen Cafe & Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 9 - USD 26
Kjøkken: Bespisning
Beskrivelse: Uformell cafe og restaurant med et bredt utvalg i varme og kalde retter. Hjemmelaget mat, kaker, espressokaffe, smoothie, wraps, dagens hjemmelaget suppe med foccatciabrød er noe av utvalget vi har. Bevilling for øl, vin og brennvin både lokalt og internasjonalt. Servering i restauranten, foran peisen eller på vår uteservering.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Uformell cafe og restaurant med et bredt utvalg i varme og kalde retter. Hjemmelaget mat, kaker, espressokaffe, smoothie, wraps, dagens hjemmelaget suppe med foccatciabrød er noe av utvalget vi har. Bevilling for øl, vin og brennvin både lokalt og internasjonalt. Servering i restauranten, foran peisen eller på vår uteservering.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Stasjonen Hotell, og spiste middag på restauranten en dag. Mye å velge mellom på menyen, store porsjoner, veldig god mat, Med lokale innslag. Prisen var det heller ikke noe å si på. Og når betjeningen var hyggelig, ble dette en veldig god opplevelse.
Førerhunden min fikk være med uten innsigelser, og ble servert en skål med vann. :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SynsIT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 62 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Spiste sammen med en som spiser vegansk, valget falt på stasjonen fordi de har et godt utvalg i veganske retter. Veganburgeren så fristende ut og kyllingwokken smakte også veldig godt.. Bare litt for store brød som følger burgeren, så ingen som klarte å spise alt!

Dato for besøk: november 2019
Takk, dina278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Kjøpte rekesmørbrød ved siste besøk her. Deilig grovbrød med masse reker. Savnet litt mer grønt til. Deilig te i løsvekt i store kopper. Og endelig er sjokoladebiter tilbake. Deilig som en liten avslutning.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sabrina557
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hostlillehammer, Eier på Stasjonen Cafe & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. MÅ nok finne frem mer salat til neste gang. Tusen takk . Geir Evensen, vert

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Stasjonen er virkelig en god start på dagen! God mat og kjempegode kaker. Absolutt å anbefale. Flott at det finnes en så bra kafe på en jernbanestasjon.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Grete B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hostlillehammer, Eier på Stasjonen Cafe & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Vi ble anbefalt spisestedet av hotellet der vi bodde. Vi kjøpte pastarett.
Denne var helt smakløs. Det skulle være baconbiter i denne, og som vel hadde gitt smak. Jeg spurte en av damene om bacon, så pekte hun (nesten ned i maten) på en liten bit, «der var det bacon»!
Hun sa videre: «Jeg liker ikke den retten, den er smakløs, den må ha mye pepper på seg for og kunne spises. Jeg skal si i fra.»

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 710reidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hostlillehammer, Eier på Stasjonen Cafe & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Slik skal det IKKE være. Her har vi tatt tak så ikke noe slikt skjer igjen. Mvh geir Evensen vert stasjonen Lillehammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stasjonen Cafe & Restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Stasjonen Cafe & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din