“God glutenfri take away”

Stasjonen Cafe & Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Bespisning
Beskrivelse: Uformell cafe og restaurant med et bredt utvalg i varme og kalde retter. Hjemmelaget mat, kaker, espressokaffe, smoothie, wraps, dagens hjemmelaget suppe med foccatciabrød er noe av utvalget vi har. Bevilling for øl, vin og brennvin både lokalt og internasjonalt. Servering i restauranten, foran peisen eller på vår uteservering.
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Meget god Glutenfri takeaway.

I forbindelse med besøk på Hunderfossen pg to meget slitne barn bestilte vintake away.
Vi bestilte en ørretmiddag, en pasta carbonara og en vegetar grønnsaksmiddag.
Alle tre var megwt gode og gode porsjoner.

Anbefales :)

Dato for besøk: juni 2023
Takk, globebuster
Geir Evensen, Eier på Stasjonen Cafe & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 uker siden

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Geir E

Anmeldt 7. mai 2023 via mobile enheter

Vi stoppet her for å spise middag på hjemtur. Og betjeningen og maten var super. Tommel opp.
Kjøttkalene med kålstuing smakte fantastisk og liten porsjon var også nok mengde for å bli mett.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, SynnoveKS
Anmeldt 23. mars 2023

Hyggelig og fredelig atmosfære. Fin belysning, koselige sitteplasser, elektrisk peis. Rask og effektiv service. Jeg spiste kylling wok. Maten smakte 4 av 5 poeng, men det var veldig sjenerøs porsjonen. Takk for det! Alt i alt er det en veldig hyggelig opplevelse!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, SvetlanaMia
Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Tilogmed stekt flesk greide de ikke selv etter to forsøk. Flesket var mest kokt fett og kålstuingen var grå av elde. Forferdelig mat.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Daydream09257017041
Anmeldt 11. juli 2022

De beste mennesker som jobber der.
Alle som en er genuint opptatt av jobben sin.
Kunne ikke fått en bedre start på ferien.
Veldig god mat

Dato for besøk: juli 2022
Takk, h_konb457

Reisende som så på Stasjonen Cafe & Restaurant, så også på

Har du vært i Stasjonen Cafe & Restaurant? Del dine erfaringer!