“Utrolig god service!”

Maihaugkafeen
Vurdert som nr. 44 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Kafé
Anmeldt 2. august 2020

Nydelig mat og hyggelig personale møtte vi på vårt første besøk på cafeen på Maihaugen!🤗Godt utvalgt av mat og drikke til enhver, og gode porsjoner! Vi spiste Hamburger 160gram med deilige poteter vedsiden av og Gårdspølse m/potetstappe,stekt løk og en side salat! Vi gir opplevelsen en terningkast 6! Vi kommer tilbake ved en senere anledning!💛

-Par i 20-årene

Takk, theamarielv

Anmeldt 21. november 2019

En hel busslast med Vestretotninger kom på slapseføre, forsinket til julemiddag. Super mat, veldig god ribbetallerken med nyrørt tyttebær. Rikelig med mat, ekstra potet. Og dertil nydelig riskrem med kirsebærsaus. Hyggelig og hardt arbeidende personale bidro til god stemning sjøl om lokalet har vanskelig akustikk.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, sirigunns2016
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en barne hamburger, omelett med bacon og reke-smørbrød og alt sammen falt i smak. Hyggelig personale og som var flinke til å holde det rent og ryddig. Fint sted å ta en pause etter en varm dag inne på Maihaugen.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Jenetur
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Elendig kvalitet, lang ventetid på lunken mat. Rømmegrøt som Fjordland klarer langt bedre. Pannekaker som er oppvarmet industriprodukt. Ørsmå tekopper.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, eriknorway73
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Denne plassen har fått nye drivere og de kan sine saker og serverer god mat og fleksibel meny, flinke på ulike former for konserter og selskap.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 399jensj

Reisende som så på Maihaugkafeen, så også på

Har du vært i Maihaugkafeen? Del dine erfaringer!