Janne Brovold
Go to your Happy Price
11.8 km fra Stasjonen Lillehammer
Se flere hoteller i Lillehammer
Anmeldt 28. mars 2023

Hotellet er lett å finne, den ligger i samme bygningen som jernbanestasjonen. Veldig hyggelige ansatte ønsket meg velkommen og serverte til meg en kopp nytraktet kaffe. Det er samme folk som betjener både hotellet og cafeen. Selv om innsjekkingen er fra kl.15 fikk jeg komme inn på rommet kl.13. Det var veldig hyggelig. Jeg fikk rommet nummer 8 i 3. etasje. Rommet var veldig nyoppusset og koselig. Et mykt, behagelig sengetøy. Jeg likte utsikten over togperrongen. Varmt gulvet på badet. Første inntrykket var veldig god. Sent på kveld ble jeg veldig skuffet da jeg oppdaget at det var veldig dårlig isolasjon. Jeg hørte alle bevegelser fra ett eller flere naborommet, og det var alt for mye støy. Jeg vil presisere at det ikke var støy utefra, ikke fra toget eller biler, men det var støy fra naboer. Jeg klarte ikke å sove pga støy og til slutt måtte jeg lete etter ørepropper. Tidlig på morgenen, kl. 7:15 kommet det en vedlikeholdsansvarlig med drill og begynte å reparere døra på naborom. Selv om jeg ikke fikk sove bra vil jeg allikevel anbefale dette koselige hotellet for et kort opphold.

Dato for oppholdet: mars 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, SvetlanaMia
Anmeldt 9. september 2022

Tilbrakte to netter her. Servicen overgikk alle forventninger og gir oppholdet full score fra meg. De ansatte var veldig behjelpelige og imøtekommende. Rommet var ryddig og rent. Enkel og god frokost. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, tobiasb542
Anmeldt 29. august 2022

Havde 2 x overnatting på Stasjonen med ei ukes mellomrom.
Dette stedet er fungerer perfekt og upåklageligt.
Sov på rom med to andre og dette gik veldig bra.
Bra mat i restauranten, bra frokost og mulighet for at lage nistepakke innen man skal på fjellet er perfekt.
Bra pris også og veldig hyggelig og hjelpsom personale.
Anbefaler Stasjonen helt klart

Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, Nordictravellers
Anmeldt 11. august 2022

Maten var godtatt og sovingen var perfekt. Flinke ansatte. Vil bo der flere ganger.

Vel verdt pengene, det var ikke spesielt dyrt. Veldig fint for oss som kom med tog og skulle reise med tog.

Jeg koste meg. Sees igjen

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 205espenj
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Vi ( 2 voksne og tre barn) hadde et stort rom med gode senger! Veldig bra service med frokost muligheter. Gratis kaffe er alltid en pluss! Felles kjøkken med alt man trenger.

Litt støy fra togene må man regne med når vinduet er åpen.

Gåavstand (3 min) fra sentrum. Bussholdeplass rett foran døra.

Parkering (billig langparkering) på andre siden av togbanen. Via undergangen kommer man til hotellet.

Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021