Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, rask servering.”

Oliven Bistro & Delikatesse
Vurdert som nr. 10 av 60 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, rask servering. I følge datter var maten ikke bare som å være i Hellas, men himmelsk! Et godt valg når man ikke bør reise til sydlige strøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2vsandy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 50 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat. Enkelt tilberedt, men gode råvarer og rene smaker. Anbefales for de som setter pris på kvalitet.
God service var prikken over i-en.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 923kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020

Herlig mat og god service. Smaken av Hellas trengte vi i disse tider.Fikk gode følelser og maten med krydderet henger i.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Pekogann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2019

Som ivrige helleasfarerer er dette litt som å komme "hjem" igjen til Hellas, til en liten gresk taverna.. Utmeket mat, hyggelig gresk betjening. Helt topp!

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, oddarthurlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig ordentlig gresk mat, uteservering midt i Lillehammer. Smakfulle og Gode råvarer, akkurat som i Hellas. Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 688stinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oliven Bistro & Delikatesse, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Oliven Bistro & Delikatesse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din