Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig smakssammensetning”

Oliven Bistro & Delikatesse
Vurdert som nr. 5 av 61 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Jeg var her tre dager på rad for å kjøpe gyros, etter anbefaling fra en venn. Det er noe av det beste jeg har smakt. Gyrosen hadde en deilig smakssammensetning som virkelig er verdt å prøve ut! Anbefaler dette stedet på det sterkeste. Det var hyggelig betjening, rent og pent, samt et utrolig koselig uteområdet!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, frkirenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 58 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god gyros og hyggelig betjening! Ligger i gågata og har uteservering. Autentisk gresk opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, teodore2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

På vei til hytta stoppet vi her og spiste. Vi var litt nølende, da stedet så mer ut som fastfood enn bra mat. Vi bestilte hver vår Soulaki, og satte oss ute. Den manglende sjarmen i utsikten ble mer enn kompensert av veldig god Soulaki.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, hohygen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021

God mat, trivelig personell og koselig sted. Som en sydentur i Lillehammer! Veldig mye bra oljer og andre ting i det lille «butikk-hjørnet». Verdt et besøk!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 905madelenej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, koselig sted og hyggelig personale. Kjøpte også med meg masse gode oljer, oliven og lignende. En liten perle som anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: april 2021
Takk, Maps64568176434
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oliven Bistro & Delikatesse, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Oliven Bistro & Delikatesse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.