Stakk innom for å spille shuffelbord og ta noen øl. Hyggelig plass. Litt mere smittevern hadde vært bra
4–8 av 59 anmeldelser
Koselig sted med varme på peisen. Ikke stor lunsjmeny, men maten er god og utvalget i drikke er meget bra.
Var innom her for noen øl og irish coffee etter en middag med jobben. Personalet var meget hyggelig og tok seg tid til å vise oss shuffleboard. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i byen
Dette var en positiv overraskelse. God smak på hamburgeren med syltet rødløk, agurk og god pommesfrites. Det ble to besøk på samme uke, med fotball kamp og hamburger. God stemning i sportsbaren og koselig innredning. Vi kommer tilbake.
I forbindelse med et jubileum som skulle feries kvelden etter, valgte noen av oss i reisefølget å gå ut for et par øl etter middagen på hotellet. Vi endte opp her og jeg fikk intrykk av stedet hadde god atmosfære. Forøvrig hyggelig betjening.