Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Øl”
Anmeldelse av Nikkers Sportsbar

Nikkers Sportsbar
Vurdert som nr. 23 av 60 Restauranter i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Stakk innom for å spille shuffelbord og ta noen øl. Hyggelig plass. Litt mere smittevern hadde vært bra

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 57 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2019

Koselig sted med varme på peisen. Ikke stor lunsjmeny, men maten er god og utvalget i drikke er meget bra.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Var innom her for noen øl og irish coffee etter en middag med jobben. Personalet var meget hyggelig og tok seg tid til å vise oss shuffleboard. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i byen

Dato for besøk: april 2019
Takk, livsnyteren11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Dette var en positiv overraskelse. God smak på hamburgeren med syltet rødløk, agurk og god pommesfrites. Det ble to besøk på samme uke, med fotball kamp og hamburger. God stemning i sportsbaren og koselig innredning. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lindarQ3409FE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

I forbindelse med et jubileum som skulle feries kvelden etter, valgte noen av oss i reisefølget å gå ut for et par øl etter middagen på hotellet. Vi endte opp her og jeg fikk intrykk av stedet hadde god atmosfære. Forøvrig hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Edgberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nikkers Sportsbar, så også på

Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Nikkers Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din