Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service til gjester stående i kø”
Anmeldelse av Lille Pannekakehuset AS

Lille Pannekakehuset AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service til gjester stående i kø. Til tross for flere ledige bord utenfor. De ansatte var ikke interessert i å plassere gjester på ledige bord for å få unna køen. Ventet i 50 min uten å få noe informasjon.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, siljegh44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 158 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en plass man må besøke når man er i Lillehammer. Mange gode retter som består av små søte pannekaker og forskjellige tilbehør.
Det jeg savnet var et litt mer salt bacon.
Og det var dessverre ikke belgiske vafler som det er annonsert.
Men bør absolutt prøves.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Global478893
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Dette stedet er bare et must når du er i lillehammer. Små pannekaker i utellelige varianter. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Segrav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Satt i 45 minutter uten å få gitt min bestilling . Sa ifra 2 ganger at vi var klare til å bestille. Fikk beskjed om at beskjeden skulle bringes videre begge gangene. Ei kom å tok betaling av noen som satt ved bordet ved siden av som ikke hadde fått maten sin, men lot oss sitte å vente. Etter 45 min ble vi leie av å vente. vi visste at det var 30 min ventetid på mat. God mat ellers. Dårlig service denne dagen.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, I3441FTandres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære, hyggelig betjening og velsmakende meny. Noe kostbart, men verdt prisen når det gjøres som en opplevelse

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, hammerisogn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lille Pannekakehuset AS, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Lille Pannekakehuset AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din