Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokostbesøk”
Anmeldelse av Lille Pannekakehuset AS

Lille Pannekakehuset AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Frokostbesøk midt på dagen. Var litt usikner når æ bestilte nokka æ ikke helt viste hva var (poffertjes). Dette var da små pannekaker. Utrulig god mat, koselig liten plass og kjempehyggelig betjening. Ble anbefalt å bruke sirup på pannekakene når dem ble servert, dette skapte en magisk opplevelse i munnen. Mens jeg spiser kommer en person fra betjeningen bort til bordet for å spørre om det smakte, noe det virkelig gjorde. Anbefaler denne plassen til det fulleste for dem som er i nærheten. Jeg blir å komme hit neste gang jeg er hær

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, LA5BTA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 161 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

Vi dro i hast før det skulle stenge slik at vi rakk en take away. Der stod det at de hadde stengt for bestilling selv om klokken var 17.30. Har man det åpent til kl 18 så bør man bestille til kl 18. Fikk så vidt lov til å bestille is. Fikk beskjed om at vi ikke kunne sitte en gang. Selv om klokka ikke var over 18 en gang. Det er veldig dårlig. Informasjon som gis er ikke riktig. Skriv kl 17.30 så trenger ikke folk å stresse seg til åpningenstiden.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sightseer822671
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Herlige nederlandske små pannekaker (nesten som munker), og det beste er den med chevre, rosmarin, honning og valnøtter. De sliter litt med håndteringen av corona, så man må vente for lenge nå for tiden. Utover det er det et prima sted for en lavterskel lumsj/middag eller dessert!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ane S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Var der i går, service var dårlig! Sto å ventet 1 time i kø. Flere bord ledige ute. Måtte spørre for å få noe info. Var så stort trøkk på bestillinger inne, antagelig pga take away. Fikk jeg beskjed om. Bør ha ett annet system, ikke akseptabelt, skjønner det er ferietid,men allikevel. Jeg bestilte glutenfri pannekaker,da spør de om de kan stekes sammen med de med gluten i. Ble en smule paff,de annonserer om allergier,å ikke har satt seg mer inn hvordan de lager / steker det. Det MÅ alltid lages/ stekes for seg selv!!! Men tross venting,dårlig info. Så smakte det godt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LenaS3069
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service til gjester stående i kø. Til tross for flere ledige bord utenfor. De ansatte var ikke interessert i å plassere gjester på ledige bord for å få unna køen. Ventet i 50 min uten å få noe informasjon.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, siljegh44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lille Pannekakehuset AS, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Lille Pannekakehuset AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din