Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted i Gågata.”
Anmeldelse av Atelier Kakao

Atelier Kakao
Vurdert som nr. 2 av 4 Smått og godt i Lillehammer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted i Gågata. God mat, hyggelig betjening. Flere glutenfrie alternativer. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AreStur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 73 anmeldelser

Anmeldt 30. desember 2019

Utvilsomt ett av byens beste steder når det gjelder mat. Deilig atmosfære, men man må av og til vente litt for å få sitte.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, vet196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Valgte å sitte litt her og slappe av. Koselig sted. Godt med plasser. Gikk for snickerskake. Den var både god og stor. Vi hadde også «smørbrød». Det var overdådig. Godt og mye mat. Andre kaker ble også prøvd. Og de falt i smak. Ikke stort utvalg av kaker. Men viktigst at de som er der er gode.
Trivelig sted for å slå ihjel litt tid i hyggelig selskap med litt godt å spise.
Synes dog stedet var hakket bedre tidligere...

Dato for besøk: april 2019
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Når jeg er i Lillehammer så står denne koselige kafeen alltid på min liste til å besøke og spise deres hjemmelaget kake og ikke minst kakao med chili.
Denne gangen ble det en stor skuffelse! Mobilar var byttet ut med upersonlig bord og stoler, veggene var malt i mørkt farge som gjorde at kafeen virket dyster. Det var flere bord satt inn, salgs hyller fjernet og serverings bordet mindre. Jeg kommenterte det til medarbeideren bak skranken og hun mente at det er flere som har reagert, at stemningen var bedre før ombyggingen. Kake var tørt og priser hadde gått opp og var dyrt. Dessuten var denne kafeen vanligvis smekkfulle - i dag var nesten ingen der.
Synes det er veldig trist, men føler at stedet har mistet sjarm og meg som trofast kunde.

Dato for besøk: april 2019
3  Takk, 461annettb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Særegen sak midt i Storgata (Norges koseligste julegate?) Kombinert spisested og butikk. Har sin sjarm, i rett setting og i rett selskap. Da vi var der, var det tomt for hjorten jeg hadde bestemt meg for, og det allerede midt på dagen (!) Roastbiff-retten jeg endte opp med i stedet, kunne vært ok - men iskald roastbiff tatt rett fra kjølen fungerer dårlig sammen med lune/varme poteter...! Retten bør være enten varm eller kald - ikke miks av begge deler! Mitt turfølges retter framstod også som en miks av litt av hvert - eller kanskje heller «mest mulig» - uten at rettene hadde noen klar filosofi eller tanke om å framheve bestemte råvarer/smaker...
Dermed: litt skuffa!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 759steinarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Atelier Kakao, så også på

 

Har du vært i Atelier Kakao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din