Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ålreit”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 12 - USD 26
Kjøkken: Gastropub
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Var her og spiste hamburger. Den smakte helt ok - bra service og ok priser samt bra beliggenhet - hyggelig betjening

Dato for besøk: november 2018
Takk, mariust168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carl-Martin R, Kundeansvarlig på Heim Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse. Godt å høre at du trivdes så bra i Heimen. Håper å se deg tilbake igjen snart :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (524)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8993 av 524 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Herlig sted med koselig atmosfære, hyggelig betjening, god mat og et passende bredt spekter av øl. Populært en lørdag kveld så det lønner seg å bestille bord, hvis ikke man benytter anledningen til å ta en «vente-øl» i baren før man får bord.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Nordigarden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carl-Martin R, Kundeansvarlig på Heim Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse. Godt å høre at du trivdes så bra i Heimen. En vente-øl i baren slår sjelden feil :) Håper å se deg tilbake igjen snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018

Her hadde de god mat til en fornuftig pris. kan anbefale fiskesuppe, Fish and Chips og Beanler and Mash. Klassisk innredning

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Ut og spise i Lillehammer? Da må du gå Heim - her får du smakfulle retter med meget godt øl til - ganske så billig til å være så godt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjell-Arne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat som er variert og god, og en stor øl meny med mye godt fra alle stiler. Ofte fult om kvelden og fin stemning

Dato for besøk: august 2018
Takk, 399jensj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din