“God mat, men elendig service”
Anmeldelse av Heim Lillehammer

Heim Lillehammer
Vurdert som nr. 5 av 97 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 1. juli 2020

Dårlig service, de ansatte så ikke gjestene sine denne kvelden, men veldig god mat.
Menyene ble slengt på bordet da vi kom, ingen info mtp bestilling og ikke mulig å få blikkontakt med de ansatte under oppholdet.

Takk, TirillR1

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Boeuf Bourguignon ble for vanskelig navn for «kokken». Her manglet det meste. Eller «rettere sagt kjøtt. Tre //3// biter kjøtt med mye posestappe holder ikke i det hele tatt.
Smak? Nei, borte!
Står til knapt *

Fish&Chips til kr 209,- var akkurat innafor. Ikke mye sjel her, men smakte greit. Er vel mye industri. Denne drar opp til **

Dessert. Melkeskokoladekake. Til 115,- sikret *** i total.

Drikke. Tja. Cola kan vel ikke feile. Øl. Ok
Men, ikke helt sikker på om BD IPA var topp her.

1  Takk, erlingtd
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi kom til Lillehammer ved 20 tiden på kvelden, og var klare for middag. Heim ligger like ved hotellet og lå høyt på Tripadviser så da gikk vi dit. Vi spiste burgere og sandwich med fries. Betjeningen var veldig hyggelig og maten smakte fortreffelig, så vi anbefaler Heim;)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, arildth
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Ett spisested med god atmosfære og ett flott interiør. Maten smakte veldig godt. Vi hadde 4 forskjellige retter og alle var fornøyde. En veldig hyggelig servitør. Dette stedet anbefales 😊

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 199karih
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass i Lillehammer for godt drikke eller god mat. Betjeningen er en veldig hyggelig og imøtekommende gjeng. Anbefales

Dato for besøk: mai 2020
Takk, sondres282

Reisende som så på Heim Lillehammer, så også på

Har du vært i Heim Lillehammer? Del dine erfaringer!