Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God hamburger”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 13 - USD 27
Kjøkken: Gastropub
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Var her sammen med familien. Stedet er plassert sentralt i sentrum av Lillehammer. Alle bestilte hamburger og maten var god. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 532 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit. Spiste boeuf bourguignon. Smakte helt gjennomsnittlig. Hyggelig servitør. Ganske bråkete å spise her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vilden2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Dårlig service, de ansatte så ikke gjestene sine denne kvelden, men veldig god mat.
Menyene ble slengt på bordet da vi kom, ingen info mtp bestilling og ikke mulig å få blikkontakt med de ansatte under oppholdet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TirillR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Boeuf Bourguignon ble for vanskelig navn for «kokken». Her manglet det meste. Eller «rettere sagt kjøtt. Tre //3// biter kjøtt med mye posestappe holder ikke i det hele tatt.
Smak? Nei, borte!
Står til knapt *

Fish&Chips til kr 209,- var akkurat innafor. Ikke mye sjel her, men smakte greit. Er vel mye industri. Denne drar opp til **

Dessert. Melkeskokoladekake. Til 115,- sikret *** i total.

Drikke. Tja. Cola kan vel ikke feile. Øl. Ok
Men, ikke helt sikker på om BD IPA var topp her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, erlingtd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi kom til Lillehammer ved 20 tiden på kvelden, og var klare for middag. Heim ligger like ved hotellet og lå høyt på Tripadviser så da gikk vi dit. Vi spiste burgere og sandwich med fries. Betjeningen var veldig hyggelig og maten smakte fortreffelig, så vi anbefaler Heim;)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din