Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varierende kvalitet”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 13 - USD 27
Kjøkken: Gastropub
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Anmeldt 24. juli 2020

Svært god hamburger og sandwich. Langtidsstekt svineknoke var tørr og hard. Ble tilbudt gratis dessert som kompensasjon men den skulle aldri ha vært servert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 969andersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 532 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Heim er en Gastropub og det er det man bør forvente. Her er det selvbetjening på ølveggen og man bestiller selv i baren. Det er chill stemning, hyggelig lokale og muntre bartendere. Dette er et koselig sted med god meny - selv om de kunne skiftet litt oftere og hatt blåmuggost til burgeren. Kos med spontan popcornservering!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Ane S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God mat bestilles ved hjelp av qr-kode. Effektivt i en travel tid. God mat! Bestill gjerne sideretter til menyen. Savna dip til pommes frites'en

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thenosehome
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Manko på halvparten av det som var på menyen. Underbemannet, så ting tok tid. Synes at konseptet har blitt litt vannet ut fra hva det var i starten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Frodw E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

God mat når den først kom, men makan til dårlig service. Måtte selv gå å hente en servitør for å få bestillt. Gikk en 1time og 10 minutter fra vi satte oss til vi fikk mat, måtte også spørre om vi kunne få bestillt drikke. Utrolig lite profesjonelle folk som jobbet. Ba også om salt da vi fikk servert maten, fikk det aldri. Sikkert en grei plass når det er 10 stk som skal spise, men styr unna på dager med mye folk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 83p_lb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din