“Varierende kvalitet”

Heim Lillehammer
Vurdert som nr. 4 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 24. juli 2020

Svært god hamburger og sandwich. Langtidsstekt svineknoke var tørr og hard. Ble tilbudt gratis dessert som kompensasjon men den skulle aldri ha vært servert.

Takk, 969andersr

Anmeldt 24. juli 2020

Heim er en Gastropub og det er det man bør forvente. Her er det selvbetjening på ølveggen og man bestiller selv i baren. Det er chill stemning, hyggelig lokale og muntre bartendere. Dette er et koselig sted med god meny - selv om de kunne skiftet litt oftere og hatt blåmuggost til burgeren. Kos med spontan popcornservering!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Ane S
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God mat bestilles ved hjelp av qr-kode. Effektivt i en travel tid. God mat! Bestill gjerne sideretter til menyen. Savna dip til pommes frites'en

1  Takk, thenosehome
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Manko på halvparten av det som var på menyen. Underbemannet, så ting tok tid. Synes at konseptet har blitt litt vannet ut fra hva det var i starten.

Takk, Frodw E
Anmeldt 19. juli 2020

God mat når den først kom, men makan til dårlig service. Måtte selv gå å hente en servitør for å få bestillt. Gikk en 1time og 10 minutter fra vi satte oss til vi fikk mat, måtte også spørre om vi kunne få bestillt drikke. Utrolig lite profesjonelle folk som jobbet. Ba også om salt da vi fikk servert maten, fikk det aldri. Sikkert en grei plass når det er 10 stk som skal spise, men styr unna på dager med mye folk.

Takk, 83p_lb

Reisende som så på Heim Lillehammer, så også på

Har du vært i Heim Lillehammer? Del dine erfaringer!