Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, Hyggelig og rask”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 12 - USD 26
Kjøkken: Gastropub
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God mat, Hyggelig og rask betjening.
Fish & chips var veldig bra.
Beauf burgogne var god, men litt tørt kjøtt- eneste grunnen til ikke full score

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, durden71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (521)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 521 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Rask servering, god og smakfull mat. Kan anbefales for alle. Vi var der med barn. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MortenLand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Maten kom raskt og smakte kjempegodt! Burgeren var god, og Heim overrasket med en nydelig vegetarsalat. Jeg bestilte kyllingsalat uten kylling, som da ble en blandet norsk salat med asparges, fetaost, quinoa med aprikos, granateple og sesamdressing. Ble servert med ristet brød og aioli.
Denne retten var riktig nok en spesialbestilling og ikke merket på menyen. Vi stusset litt på det - Heim ville tjent mye på å merke denne retten med en stjerne og skrive at denne retten kan bestilles som vegetarvariant! Nøt maten i avslappet atmosfære, god stemning hos servitørene. Heim la godt tilrette for smittevern, antibak tilgjengelig i spisearealet og ved toalettene.5 stjerner fra oss, alt i alt en meget god opplevelse og et flott avbrekk på en lengre biltur.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FlamingoOnHoliday
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Svært god hamburger og sandwich. Langtidsstekt svineknoke var tørr og hard. Ble tilbudt gratis dessert som kompensasjon men den skulle aldri ha vært servert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 969andersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Heim er en Gastropub og det er det man bør forvente. Her er det selvbetjening på ølveggen og man bestiller selv i baren. Det er chill stemning, hyggelig lokale og muntre bartendere. Dette er et koselig sted med god meny - selv om de kunne skiftet litt oftere og hatt blåmuggost til burgeren. Kos med spontan popcornservering!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Ane S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din