“Sen middag”

Heim Lillehammer
Vurdert som nr. 4 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord til litt sent på en lørdags kveld. Ble møtt av flere blide ansatte og vist til bordet. Bestilling og betaling av mat foregår via app som er nokså enkelt. Det er dog ikke mulig å foreta endringer på rettene men det ble løst ved at vår servitør gav beskjed til kjøkkenet etter at bestilling var lagt inn. Vi hadde Heimburgere og langtidsstekt Svineknoke med potetmos. Både drikke og maten kom ganske raskt, og maten var veldig god. Likte godt at det var anbefalt drikke til hver rett og disse traff ganske bra. Vi avsluttet med at to spiste Melkesjokoladekake med Sorbet til dessert og to hadde drinker. Anbefaler å spise her.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, williamhh33

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God mat, Hyggelig og rask betjening.
Fish & chips var veldig bra.
Beauf burgogne var god, men litt tørt kjøtt- eneste grunnen til ikke full score

1  Takk, durden71
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Rask servering, god og smakfull mat. Kan anbefales for alle. Vi var der med barn. Hyggelig betjening.

Takk, MortenLand
Anmeldt 26. juli 2020

Maten kom raskt og smakte kjempegodt! Burgeren var god, og Heim overrasket med en nydelig vegetarsalat. Jeg bestilte kyllingsalat uten kylling, som da ble en blandet norsk salat med asparges, fetaost, quinoa med aprikos, granateple og sesamdressing. Ble servert med ristet brød og aioli.
Denne retten var riktig nok en spesialbestilling og ikke merket på menyen. Vi stusset litt på det - Heim ville tjent mye på å merke denne retten med en stjerne og skrive at denne retten kan bestilles som vegetarvariant! Nøt maten i avslappet atmosfære, god stemning hos servitørene. Heim la godt tilrette for smittevern, antibak tilgjengelig i spisearealet og ved toalettene.5 stjerner fra oss, alt i alt en meget god opplevelse og et flott avbrekk på en lengre biltur.

Takk, FlamingoOnHoliday
Anmeldt 24. juli 2020

Svært god hamburger og sandwich. Langtidsstekt svineknoke var tørr og hard. Ble tilbudt gratis dessert som kompensasjon men den skulle aldri ha vært servert.

Takk, 969andersr

Reisende som så på Heim Lillehammer, så også på

Har du vært i Heim Lillehammer? Del dine erfaringer!