Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service og hyggelig betjening,”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 13 - USD 28
Kjøkken: Gastropub
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Heim er en gastropub etablert i 2014. Vi er et sted som vil sette gode kombinasjer mellom mat og drikke i fokus. Menyen var har et rustikt preg og du far et godt utvalg av bade sma og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for a opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra bade kjente og ukjente mikrobryggerier.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

God service og hyggelig betjening, men maten var stor variasjon på. Gutta var fornøyd med burgeren, mor likte godt fish’n chips. Sistemann i familien bestilte svineknoke og det var triste greier, den var seig og smakløs. Det beste på bordet var chipsen, og det er jo litt trist at det er det beste med ett måltid egentlig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Picasso78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (539)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 539 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige servitører.God mat, men små porsjoner.Satt utenfor og bordene stod nok litt nærme hverandre.

Dato for besøk: august 2020
Takk, uheldiggris2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Bestilte via tlf og fikk mat/drikke raskt. Det er stedet du går for å spise, ikke for å kose deg en lang stund. Hyggelige lokaler.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marsdama69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

God mat, men litt knotete med servicen. Servitørene var litt over alt, veldig tilfeldig når de var rundt i lokalet, virket som de ville ha det meste av bestillinger gjennom qr koden på bordet..

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord til litt sent på en lørdags kveld. Ble møtt av flere blide ansatte og vist til bordet. Bestilling og betaling av mat foregår via app som er nokså enkelt. Det er dog ikke mulig å foreta endringer på rettene men det ble løst ved at vår servitør gav beskjed til kjøkkenet etter at bestilling var lagt inn. Vi hadde Heimburgere og langtidsstekt Svineknoke med potetmos. Både drikke og maten kom ganske raskt, og maten var veldig god. Likte godt at det var anbefalt drikke til hver rett og disse traff ganske bra. Vi avsluttet med at to spiste Melkesjokoladekake med Sorbet til dessert og to hadde drinker. Anbefaler å spise her.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, williamhh33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din